Pure Encapsulations, CholestePure, ХолестеП'юр, 90 капсул

Код: 31849
Основне фото товара Pure Encapsulations, CholestePure, ХолестеП'юр, 90 капсул
(5)
1646 грн.
Під замовлення
Фітостероли, природні молекули стеролів, синтезовані рослинами та структуровані подібно до холестерину, можуть допомогти вашому організму підтримувати здорове функціонування ферментів, а також травлення та метаболізм харчових ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations ХолестеП'юр 90 капсул

Pure Encapsulations, CholestePure, ХолестеП'юр, 90 капсул

Опис

Фітостероли, природні молекули стеролів, синтезовані рослинами та структуровані подібно до холестерину, можуть допомогти вашому організму підтримувати здорове функціонування ферментів, а також травлення та метаболізм харчових жирів (ліпідів). Рослинні стероли приєднуються до рецепторів холестерину в кишечнику, не дозволяючи потенційно шкідливим молекулам досягти вашого кишечника замість них. На жаль, стандартні західні дієти, як правило, забезпечують недостатню кількість фітостеролів. Харчові продукти, такі як цільні зерна, насіння, фрукти, горіхи та певні рослинні олії є хорошими джерелами (так само, як збагачені маргаринові спреди та заправки для салатів); однак оброблені харчові продукти, як правило, не містять їх.

У порівнянні з традиційною західною дієтою, яка дає вам близько 200 міліграмів фітостеролів на день, CholestePure забезпечує майже 500 міліграмів у кожній дозі — і без калорій багатьох дієтичних джерел. Це у формі комплексу фітостеролів, який також складається з вітаміну С для кращого засвоєння. Комплекс широкого спектру дії, отриманий із соєвої олії, забезпечує бета-ситостерол, кампестерол, стигмастерол та брасикастерол.

Усі ці фітостероли можуть сприяти здоров’ю серця, одночасно намагаючись полегшити легке запалення. Крім того, бета-ситостерин може підтримувати здорову простату у чоловіків, допомагаючи полегшити неприємні симптоми доброякісного збільшення простати. Використання таких добавок, як CholestePure, у поєднанні зі здоровим режимом, який включає регулярні фізичні вправи та дієту з високим вмістом клітковини, може допомогти вам залишатися здоровими та щасливими.

Кожна пляшка CholestePure містить 90 капсул без ГМО. Приймайте одну або дві капсули щодня під час кожного прийому їжі, якщо не вказано інше. При рекомендованому дозуванні однієї пляшки має вистачити від 45 днів до трьох місяців. Не приймайте цю добавку, якщо ви вагітні або годуєте грудьми.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 45 Кількість на порцію / Комплекс фітостеролів 1‚000 мг / * (включаючи бетаситостерол, стигмастерол, брасикастерол і ситостанол) Забезпечення (типове): Загальна кількість фітостеролів 900 мг / Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти : Вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода)‚ гіпоалергенні рослинні волокна (целюлоза)‚ аскорбілпальмітат. Містить сою. Виготовлено та виготовлено з метою уникнення: штучних добавок‚ алергенів‚ ГМО‚ забруднювачів навколишнього середовища‚ доданих допоміжних речовин.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 2 капсули під час кожного прийому їжі або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-які проблеми зі здоров’ям або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігайте в недоступному для дітей місці .Застереження щодо алергенів: містить сою.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка рівню холестерину (Cholesterol Support)