Pure Encapsulations, CholestePure, ХолестеП'юр, 180 капсул

Код: 31714
Основне фото товара Pure Encapsulations, CholestePure, ХолестеП'юр, 180 капсул
(5)
2875 грн.
Під замовлення
Високий рівень холестерину підвищує ризик розвитку серйозних серцево-судинних проблем. На щастя, високий рівень холестерину можна контролювати, а навіть легше запобігти. Зниження рівня холестерину знижує ризик серцево-судинних захворювань. Поширеною ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations ХолестеП'юр 180 капсул

Pure Encapsulations, CholestePure, ХолестеП'юр, 180 капсул

Опис

Високий рівень холестерину підвищує ризик розвитку серйозних серцево-судинних проблем. На щастя, високий рівень холестерину можна контролювати, а навіть легше запобігти. Зниження рівня холестерину знижує ризик серцево-судинних захворювань. Поширеною причиною високого холестерину є дієта, яка містить велику кількість продуктів тваринного походження та смаженої їжі. Дотримання дієти з меншим вмістом продуктів тваринного походження та більшим вмістом фруктів, овочів і цільного зерна може допомогти вам підтримувати здоровий рівень холестерину; регулярні фізичні вправи також можуть допомогти. Однак частина вашої проблеми з холестерином також може бути спадковою: якщо ви успадкували схильність до високого рівня холестерину від своїх батьків, дідусів і бабусь, однієї правильної дієти може бути недостатньо для контролю рівня холестерину.

CholestePure може підтримувати здоровий рівень холестерину в поєднанні з фізичними вправами та дієтою з низьким вмістом жиру, багатою на фрукти та овочі. Ця добавка містить фітостероли, які, як було науково доведено, сприяють здоров’ю серця. Фітостероли - це невеликі молекули, які називаються стеролами, які отримують із рослин; ці стерини подібні за структурою до холестерину, за винятком того факту, що ваш організм не може їх засвоїти. Стерини конкурують із холестерином у вашому організмі, блокуючи поглинання деякими клітинами холестерину.

Інгредієнти ChoelstePure включають:

Пляшки з 180 рослинними капсулами вам вистачить приблизно на один-два місяці, залежно від вашої дози. Рекомендоване дозування CholestePure становить одну-дві капсули під час кожного прийому їжі.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсулиПорції в упаковці: 90 Кількість на порцію / Комплекс фітостеролів 1‚000 мг / *(Включаючи бетаситостерол, кампестерол, стигмастерол, брасикастерол і ситостанол)Забезпечення (типове): Загальна кількість фітостеролів 900 мг / Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти енти: вегетаріанські капсула (целюлоза‚ вода)‚ гіпоалергенні рослинні волокна (целюлоза)‚ аскорбілпальмітат. Містить сою. Виготовлено та виготовлено з метою уникнення: штучних добавок‚ алергенів‚ ГМО‚ забруднювачів навколишнього середовища‚ доданих допоміжних речовин.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 2 капсули під час кожного прийому їжі або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-які проблеми зі здоров’ям або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігайте в недоступному для дітей місці .Застереження щодо алергенів: містить сою.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка рівню холестерину (Cholesterol Support)