Potassium Magnesium Aspartate, Магнію Аспартат, 180 капсул

Код: 31794
Фото товару Potassium Magnesium Aspartate, Магнію Аспартат, 180 капсул
Фото складу Potassium Magnesium Aspartate, Магнію Аспартат, 180 капсул
Фото використання Potassium Magnesium Aspartate, Магнію Аспартат, 180 капсул
Основне фото товара Potassium Magnesium Aspartate, Магнію Аспартат, 180 капсул
2040 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Ваше тіло потребує калію та магнію, щоб нормально функціонувати. Ці мінерали беруть участь у підтримці нервової системи, функціонування мязів, серцево-судинної системи та міцності кісток. Калій відомий ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Магнію Аспартат 180 капсул

Potassium Magnesium Aspartate, Магнію Аспартат, 180 капсул

Опис

Ваше тіло потребує калію та магнію, щоб нормально функціонувати. Ці мінерали беруть участь у підтримці нервової системи, функціонування м’язів, серцево-судинної системи та міцності кісток.

Калій відомий тим, що допомагає серцю передавати електричні імпульси, які змушують його виконувати важливі завдання. Крім того, він підтримує здоровий кровотік. Що стосується магнію, він може сприяти загальному здоров’ю серця та дозволити організму краще використовувати глюкозу. Обидва підтримують хорошу роботу м’язів і можуть позитивно вплинути на ваш настрій.

Магній і калій можуть сприяти кращому засвоєнню кальцію, мінералу, головним чином відповідального за побудову та підтримку кісткової маси. Це може зменшити ймовірність того, що ви відчуєте болючі та незручні розломи та переломи, які можуть виникнути з ослабленими кістками. Особливо, коли ви стаєте старше, такі добавки, як калій-магнію аспартат, можуть допомогти.

У поєднанні з l-аспарагіновою кислотою (амінокислотою, яка може сприяти синтезу кислоти) калій може легше засвоюватися та використовуватися організмом. У результаті ви можете почуватися більш енергійними; це виробництво енергії може надихнути вас бути більш фізично активними. Він служить електролітом, який підтримує скорочення та розслаблення гладких м’язів, одночасно замінюючи необхідні рідини, на додаток до дії певних ферментів. Аспартат калію є найбільш біодоступною формою мінералу, що максимізує потенційні переваги.

Ця добавка є більш зручним джерелом двох основних поживних речовин, ніж такі продукти, як цитрусові, зелені листові овочі та банани. Приймайте від однієї до чотирьох капсул на день, розділивши дози під час їжі. У рекомендованому дозуванні кожна пляшка на 180 капсул калію магнію аспартату має тривати від 45 днів до шести місяців.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 180 Кількість на порцію / Магній (у вигляді аспартату магнію) 70 мг / 18% Калій (у вигляді аспартату калію) 99 мг / 3% Інші інгредієнти: аскорбілпальмітат, вегетаріанська капсула (целюлоза, вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте 1-4 капсули на день, розділеними дозами, під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей або будь-який інший продукт. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Магнію Аспартат (Magnesium Aspartate)