Pure Encapsulations, l-Methionine, L-Метіонін, 60 капсул

Код: 31785
Фото товару Pure Encapsulations, l-Methionine, L-Метіонін, 60 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, l-Methionine, L-Метіонін, 60 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, l-Methionine, L-Метіонін, 60 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, l-Methionine, L-Метіонін, 60 капсул
(5)
1195 грн.
Під замовлення
Якщо ви вегетаріанець або веган, або якщо ви просто не їсте багато м’яса, у вас може виникнути дефіцит L-метіоніну, однієї з восьми незамінних амінокислот, необхідних ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations L-Метіонін 60 капсул

Pure Encapsulations, l-Methionine, L-Метіонін, 60 капсул

Опис

Якщо ви вегетаріанець або веган, або якщо ви просто не їсте багато м’яса, у вас може виникнути дефіцит L-метіоніну, однієї з восьми незамінних амінокислот, необхідних вашому організму для нормального функціонування. Оскільки ваше тіло не виробляє цю амінокислоту самостійно, ви повинні отримувати її через дієту або харчові добавки. L-метіонін природним чином міститься в м'ясі, рибі, яйцях і молочних продуктах; він також міститься в деяких фруктах і овочах, але в дуже низьких рівнях.

L-метіонін важливий для вашого здоров’я: він допомагає вашому організму виробляти та використовувати білки, метаболізувати жири (що може сприяти втраті ваги) та виробляти серотонін і дофамін у вашому мозку — гормони, які сприяють кращому настрою. L-метіонін також є антиоксидантом, який захищає ваше тіло від пошкоджень, які можуть бути спричинені вільними радикалами, шкідливими молекулами, які руйнують здорові тканини та клітини). Крім того, амінокислота може допомогти лікувати біль і скутість суглобів, загальний біль, головний біль, нудоту, випадання волосся та смуток.

L-метіонін – це добавка, яка може підвищити рівень цієї незамінної амінокислоти у вашому організмі; це підтримує високий рівень білка‚ що допомагає вам залишатися здоровим. Кожна капсула містить L-метіонін у вільній формі для лікування дефіциту.

Кожна пляшка L-метіоніну містить 60 рослинних капсул, яких вистачає на один місяць, якщо приймати в рекомендованій дозі дві-три капсули на день, розділеними дозами між прийомами їжі.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / L-метіонін (у вільній формі) 375 мг / * *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі 2-3 рази на день між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-Метіонін (L-Methionine)
Pure Encapsulations, OsteoBalance, ОстеоБаланс, 210 капсул
(5)
2927 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн.
У наявності