Pure Encapsulations, Rhodiola Rosea, Родіола, 90 капсул

Код: 31750
Фото товару Pure Encapsulations, Rhodiola Rosea, Родіола, 90 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Rhodiola Rosea, Родіола, 90 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Rhodiola Rosea, Родіола, 90 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Rhodiola Rosea, Родіола, 90 капсул
(5)
1363 грн.
Під замовлення
Оплесків заслуговує сибірська трава під назвою родіола рожева або золотий корінь. Його століттями використовували в традиційній медицині для зміцнення загального здоров’я. Нещодавно вважалося, що це ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Родіола 90 капсул

Pure Encapsulations, Rhodiola Rosea, Родіола, 90 капсул

Опис

Оплесків заслуговує сибірська трава під назвою родіола рожева або золотий корінь. Його століттями використовували в традиційній медицині для зміцнення загального здоров’я. Нещодавно вважалося, що це адаптоген, тобто речовина, яка може допомогти організму справлятися зі стресовими факторами, підтримуючи роботу надниркових залоз.

На самому базовому рівні це може підтримувати функціонування клітин; Родіола рожева також може допомогти підтримувати здоровий метаболізм глюкози. У деяких випадках такі добавки, як «Rhodiola Rosea Capsules», можуть підвищити координацію та витривалість у спортсменів або інших осіб, які займаються фізичною активністю високої інтенсивності; це також може сприяти швидшому відновленню після фізичних вправ.

У кожного бувають дні, коли стрес бере верх. На щастя, добавка родіоли рожевої може допомогти вам впоратися з втомою. Крім того, це може підтримувати концентрацію та короткочасну пам’ять; забудькуватість і коротка увага можуть змусити вас упустити м’яч, що потенційно може призвести до додаткового стресу. Потенційна здатність цієї трави покращувати когнітивні функції походить від того, що вона підтримує діяльність нейромедіаторів. Зокрема, нейромедіатори, на які він впливає, це дофамін, серотонін і норадреналін.

Нарешті, екстракт родіоли рожевої може мати антиоксидантні переваги, а також підтримувати здоров’я печінки.

Кожна овочева капсула містить 100 міліграмів екстракту кореня родіоли рожевої. Цей екстракт був стандартизований, щоб забезпечити три відсотки загального розавіну, включаючи мінімум один відсоток салідрозидів; це сполуки, які можуть забезпечити найбільшу користь для здоров’я.

Приймайте одну або дві капсули на день, розділивши дози між прийомами їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки родіоли рожевої з 90 капсул має вистачити на півтора-три місяці.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію / Екстракт родіоли (родіоли рожевої) (корінь) 100 мг / * (Стандартизовано для вмісту 3% загальних розавінів і 1% салідрозидів) *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі 1-2 рази на день між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Родіола (Rhodiola)
Pure Encapsulations, OsteoBalance, ОстеоБаланс, 210 капсул
(5)
2927 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн.
У наявності