Pure Encapsulations, Rhodiola Rosea, Родіола, 180 капсул

Код: 31522
Фото товару Pure Encapsulations, Rhodiola Rosea, Родіола, 180 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Rhodiola Rosea, Родіола, 180 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Rhodiola Rosea, Родіола, 180 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Rhodiola Rosea, Родіола, 180 капсул
(5)
2308 грн.
Під замовлення
Кожна людина час від часу відчуває втому, особливо після переживання стресових ситуацій. Стрес є основною причиною багатьох захворювань. Уникнути стресу не завжди можливо, але навчитися ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Родіола 180 капсул

Pure Encapsulations, Rhodiola Rosea, Родіола, 180 капсул

Опис

Кожна людина час від часу відчуває втому, особливо після переживання стресових ситуацій. Стрес є основною причиною багатьох захворювань. Уникнути стресу не завжди можливо, але навчитися керувати ним може допомогти запобігти або навіть усунути багато проблем зі здоров’ям, пов’язаних зі стресом. Заняття спортом, обмеження споживання стимуляторів, таких як кофеїн, і вивчення деяких технік медитації можуть значно знизити рівень стресу; однак‚ вписувати ці дії у свій день може бути незручно та стати джерелом стресу.

Вважається, що деякі трави зменшують стрес і покращують настрій; однією з таких трав є родіола рожева. Батьківщиною цієї рослини є Сибір, його ще називають золотим коренем. Цей природний інгредієнт може зменшити рівень втоми, викликаної стресом; було також показано, що він допомагає покращити короткочасну пам’ять і підвищити енергію.

' Родіола рожева дає вам здорову дозу цієї корисної трави. Ці добавки чудово підходять для алергіків, оскільки капсули на 100 відсотків не містять алергенів. Ця добавка також не містить штучних барвників і консервантів. Кожна овочева капсула містить 100 мг екстракту родіоли рожевої, який допомагає впоратися зі стресом і дозволяє організму більш ефективно використовувати енергію. Це також може допомогти зберегти ваше серце та клітини в хорошій формі.

Одна пляшка Rhodiola Rosea містить 180 капсул, яких вистачає від трьох до шести місяців, залежно від вашої дози. Рекомендована доза становить одну-дві капсули на день, якщо інше не призначено лікарем.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 180 Кількість на порцію / Екстракт родіоли (родіоли рожевої) (корінь) 100 мг / * (Стандартизовано, щоб містити 3% загальних розавінів і 1% салідрозиду) *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі 1-2 рази на день між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Родіола (Rhodiola)
Pure Encapsulations, OsteoBalance, ОстеоБаланс, 210 капсул
(5)
2927 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн.
У наявності