Pure Encapsulations, DGL Plus, Лакриця, 60 капсул

Код: 31710
Фото товару Pure Encapsulations, DGL Plus, Лакриця, 60 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, DGL Plus, Лакриця, 60 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, DGL Plus, Лакриця, 60 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, DGL Plus, Лакриця, 60 капсул
(5)
1615 грн.
Під замовлення
Ваш шлунково-кишковий тракт потребує підтримки, щоб залишатися в хорошій формі. Шлунково-кишковий тракт включає тонкий і товстий кишечник, а також шлунок. Проблеми з шлунково-кишковим трактом можуть ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Лакриця 60 капсул

Pure Encapsulations, DGL Plus, Лакриця, 60 капсул

Опис

Ваш шлунково-кишковий тракт потребує підтримки, щоб залишатися в хорошій формі. Шлунково-кишковий тракт включає тонкий і товстий кишечник, а також шлунок. Проблеми з шлунково-кишковим трактом можуть перешкоджати засвоєнню організмом необхідних поживних речовин, що може призвести до інших проблем зі здоров’ям.

На щастя‚ DGL Plus є зручним джерелом природних сполук, які можуть забезпечити цю підтримку. Кожна капсула містить синергетичну суміш дегліциризованої солодки (DGL) разом із кількома іншими рослинними екстрактами. Солодку використовували протягом століть у стародавніх цивілізаціях, а також по всій сучасній Азії та Європі. Одним із цих потенційних застосувань є полегшення слабкої кислотності шлунка.

DGL працює для підтримки та підвищення рівня слизу, який утворює захисну оболонку вашого шлунка. Ця слизова оболонка виділяє ферменти, які підтримують травний процес і сприяють комфорту в кишечнику, одночасно допомагаючи захистити решту вашого тіла від кислого середовища, необхідного шлунку для перетравлення та обробки їжі, яку ви їсте.

Тим часом корінь алтея в цій добавці може захистити та заспокоїти слизові оболонки за допомогою слизових полісахаридів, які він містить. Зі свого боку, слизька кора в’яза може змусити ваше тіло виділяти більше слизу в шлунково-кишковому тракті, сприяючи комфорту кишечника. Нарешті‚ екстракт алое вера широко відомий своїм загальним заспокійливим потенціалом.

На відміну від інших форм солодки, DGL навряд чи спричинить побічні ефекти, такі як затримка води. Дегліциризована солодка була оброблена для видалення сполуки під назвою гліцириза з кореня солодки.

Приймайте одну капсулу DGL Plus щодня безпосередньо перед їжею. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки DGL Plus від Pure Encapsulatons має вистачити приблизно на два місяці.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Дегліциризований екстракт солодки (Glycyrrhiza glabra) (корінь) 300 мг / * Екстракт алое вера (Aloe Barbadensis) (внутрішнє філе) 50 мг / * (Стандартизовано для вмісту 10% полісахаридів) Слизький В’яз (Ulmus fulva) порошок (кора) 100 мг / * алтей лікарський (Althaea officinalis) екстракт (корінь) 200 мг / * *Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода)‚ аскорбілпальмітат. Без глютену / ГМО / Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 1 капсулі в день перед їжею або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Примітка: вміст може не заповнювати упаковку, щоб відповідати вимогам маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Лакриця (Licorice DGL)
Pure Encapsulations, OsteoBalance, ОстеоБаланс, 210 капсул
(5)
2927 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн.
У наявності