Pure Encapsulations, Niacinamide, Ніацинамід, 90 капсул

Код: 31698
Фото товару Pure Encapsulations, Niacinamide, Ніацинамід, 90 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Niacinamide, Ніацинамід, 90 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Niacinamide, Ніацинамід, 90 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Niacinamide, Ніацинамід, 90 капсул
(5)
1153 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 03.06.2024, без передоплати
Ніацин, який також відомий як вітамін B3, є важливою поживною речовиною з кількома фізіологічними функціями. По-перше, він може сприяти виробленню енергії та метаболізму інших поживних ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Ніацинамід 90 капсул

Pure Encapsulations, Niacinamide, Ніацинамід, 90 капсул

Опис

Ніацин, який також відомий як вітамін B3, є важливою поживною речовиною з кількома фізіологічними функціями. По-перше, він може сприяти виробленню енергії та метаболізму інших поживних речовин, оскільки він є попередником нікотинамідаденіндінуклеотиду (NAD). Овочеві капсули Niacinamide також містять альфа-ліпоєву кислоту, яка працює в тандемі з ніацином для підтримки виробництва енергії.

Крім того, достатнє споживання ніацину може сприяти здоров’ю суглобів. Пом’якшуючи запалення в колінах, ліктях та інших областях, ви почуватиметеся комфортніше щодня. Ніацинамід також може сприяти підвищенню гнучкості суглобів. З віком ця перевага може здатися вам особливо привабливою.

Нарешті, ніацинамід може допомогти захистити функціонування бета-клітин підшлункової залози, підтримуючи метаболізм глюкози в організмі. Альфа-ліпоєва кислота також має тут синергетичний ефект.

Продукти, що містять ніацин, включають рибу, м’ясо органу, арахіс, насіння соняшнику та збагачені злаки. Оскільки цей вітамін комплексу B є водорозчинним, вам потрібно переконатися, що ви споживаєте його достатньо щодня, щоб поповнити його запаси в організмі. Ось чому добавки можуть бути більш зручним рішенням, особливо якщо у вас напружений графік, через який вам важко часто їсти ці джерела їжі.

На відміну від інших форм ніацину, ніацинамід може забезпечити свої переваги без неприємних побічних ефектів. Високі дози інших типів ніацину можуть призвести до почервоніння шкіри (тобто почервоніння обличчя).

Приймайте від однієї до шести овочевих капсул на день, розділеними дозами під час їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки ніацинаміду з 90 капсул має вистачити від 15 днів до трьох місяців.

Офіційний сайт: https: //www. pureencapsulations. com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 45 Кількість на порцію / ніацин (у вигляді ніацинаміду) 1‚000 мг / 5‚000% альфа-ліпоєвої кислоти (тіоктова кислота) 100 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода)‚ гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 2 капсули, 1-3 рази на день, під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ніацинамід (Niacinamide)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності