B-Complex Liquid, Комплекс вітаміну B, 140 мл

Код: 31691
Фото товару B-Complex Liquid, Комплекс вітаміну B, 140 мл
Фото складу B-Complex Liquid, Комплекс вітаміну B, 140 мл
Фото використання B-Complex Liquid, Комплекс вітаміну B, 140 мл
Основне фото товара B-Complex Liquid, Комплекс вітаміну B, 140 мл
(5)
2180 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 25.07.2024, без передоплати
Незважаючи на всі досягнення в наукових і медичних дослідженнях, ваше тіло все ще складне і дещо загадкове. Ви можете думати про своє тіло в термінах ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Комплекс вітаміну B 140 мл

B-Complex Liquid, Комплекс вітаміну B, 140 мл

Опис

Незважаючи на всі досягнення в наукових і медичних дослідженнях, ваше тіло все ще складне і дещо загадкове. Ви можете думати про своє тіло в термінах систем — наприклад, нервова система, система травлення та система кровообігу, — але багато людей вважають, що ці системи не функціонують ізольовано. Натомість вони можуть працювати як мережа взаємопов’язаних залежностей і сірих зон, що робить ідеальним способом лікування розладу в одній сфері комплексне лікування всього організму.

Ось чому вітамінна добавка B-комплексу, як-от B-Complex Liquid від, може бути життєво важливою для підтримки оптимальної продуктивності, дозволяючи всьому організму працювати в гармонії. Дефіцит вітамінів B-комплексу може призвести до:

Повний набір вітамінів групи В може бути особливо важко отримати лише з харчових джерел. Західна дієта та сучасне життя зменшують ваше споживання та виснажують запаси вітамінів групи В через стрес. Добавки можуть збільшити енергію, покращити настрій та відновити імунну систему.

Кожен тип вітаміну B має вирішальне значення для окремої системи, але всі вони повинні працювати разом. Наприклад‚ вітаміни B1 і B2 відновлюють нервові клітини та м’язи‚ включаючи серце. B3 необхідний для правильного травлення, тоді як вітамін B6 є вітаміном імунної відповіді, який захистить вас від інфекцій і вірусів.

B-Complex Liquid містить повний спектр вітамінів комплексу B, необхідних для оптимального здоров’я. Рідка форма дозволяє упакувати більше вітамінів у менший простір‚ що означає швидке поглинання вашими клітинами.

Якщо ви вважаєте, що у вас може бути дефіцит вітаміну B, негайно зверніться до свого лікаря, щоб визначити, якою має бути ваша доза.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 5 мл (0,17 рідкої унції) (1 чайна ложка) Порції в упаковці: 28 Кількість на порцію / тіамін (у вигляді тіаміну HCI) (B1) 3,5 мг / 292% рибофлавіну (у вигляді 5'-фосфату рибофлавіну) (активований B2) 3 мг / 231% ніацину (у формі з ніацинамідом) 10 мг / 63% вітаміну B6 (у вигляді піридоксину HCI) 4 мг / 235% вітаміну B12 (у формі з метилкобаламіном) 500 мкг / 20‚833% пантотенової кислоти (у вигляді пантотенату кальцію) (B5) 10 мг / 200% інших інгредієнтів: очищена вода, натуральний рослинний гліцерин, концентрат яблучного соку, концентрат полуничного соку, натуральні ароматизатори лимонаду та апельсина, лимонна кислота, ксантанова камедь, сорбат калію, очищений екстракт листя стевії. Без глютену / ГМО / Гіпоалергенний.

Дозування

Перед використанням добре збовтати. Як дієтичну добавку, приймайте 1 чайну ложку (5 мл) щодня під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Примітка: вміст може не заповнювати упаковку, щоб відповідати вимогам маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Комплекс вітаміну B (B-Complex)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2460 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Amino-NR, Амінокислоти, 180 капсул
(5)
2546 грн
У наявності