Ultra B-Complex with PQQ, Комплекс вітаміну B, 60 капсул

Код: 31840
Фото товару Ultra B-Complex with PQQ, Комплекс вітаміну B, 60 капсул
Фото складу Ultra B-Complex with PQQ, Комплекс вітаміну B, 60 капсул
Фото використання Ultra B-Complex with PQQ, Комплекс вітаміну B, 60 капсул
Основне фото товара Ultra B-Complex with PQQ, Комплекс вітаміну B, 60 капсул
(5)
5190 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 24.07.2024, без передоплати
Масив вітамінів групи В може сприяти здоровю нервів, одночасно підтримуючи здорове функціонування мітохондрій. Мітохондрії це спеціалізовані відділи клітини за винятком еритроцитів, кожна клітина в ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Комплекс вітаміну B 60 капсул

Ultra B-Complex with PQQ, Комплекс вітаміну B, 60 капсул

Опис

Масив вітамінів групи В може сприяти здоров’ю нервів, одночасно підтримуючи здорове функціонування мітохондрій. Мітохондрії — це спеціалізовані відділи клітини; за винятком еритроцитів, кожна клітина в організмі містить їх. Якщо ці структури не в хорошому стані, це може призвести до нервово-м’язових симптомів, таких як м’язова слабкість.

Ultra B-Complex з PQQ від слугує способом зміцнення загального здоров’я. Містить динатрієву сіль oPQQ піролохінолін хінон, унікальний інгредієнт, виготовлений у Японії шляхом природного процесу бродіння. Він служить кофактором, подібним до комплексу вітамінів групи В, який сприяє утворенню нових мітохондрій у клітинах (процес, відомий як мітохондріальний біогенез).

Звичайно, ця добавка також містить самі вітаміни групи В. Ніацин і тіамін допомагають вашим нервам проводити імпульси або сигнали, які повідомляють вашому мозку та іншим частинам тіла, що робити. Вони також допомагають мембранам у цих клітинах, що проводять імпульс (містяться в нервах, мозку та хребті), функціонувати належним чином, підтримуючи довголіття здорових нейронних клітин.

У той же час вітамін B6, метилкобаламін і 5-MTHF можуть підтримувати здоровий рівень мієліну, ізоляційного шару, що складається з жирових речовин і білка. Мієлін міститься навколо нервових волокон і може захищати їх, дозволяючи при цьому швидко передавати сигнали; пошкоджений мієлін може спричинити уповільнення часу реакції.

Є кілька інших потенційно корисних інгредієнтів у цій добавці: лютеолін є природним біофлавоноїдом, який може підтримувати неврологічне функціонування та активність макрофагів, тоді як альфа-ліпоєва кислота (ALA) додатково підтримує функціонування мітохондрій і цілісність нейронних мембран, забезпечуючи певний антиоксидантний захист.

Приймайте одну або дві вегетаріанські капсули на день, розділеними дозами під час їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки з 60 капсулами Ultra B-Complex з PQQ має вистачити приблизно на один або два місяці.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Тіамін (у вигляді тіаміну HCI) 125 мг / 8‚333% Рибофлавін 12,7 мг / 747% (вітамін В2 і 60% рибофлавіну 5'-фосфат (активований В2)) Ніацин 108 мг / 540 % (у вигляді ніацинаміду та 8% інозитолу гексаніацинату (ніацин без промивання)) Вітамін B6 96,7 мг / 4‚835% (у вигляді піридоксину HCI та 7% піридоксаль-5'-фосфату (активований B6)) Фолат (у вигляді метафоліну, L-5- MTHF) 400 мкг / 100% вітамін B12 (у вигляді метилкобаламіну) 1‚000 мкг / 16‚667% біотин 400 мкг / 133% пантотенова кислота (у вигляді пантотенату кальцію) (B5) 100 мг / 1‚000% альфа-ліпоєва кислота (тіоктова кислота) 1 00 мг / Лютеолін 20 мг / BioPQQ Піролохінолін хінон динатрієва сіль 10 мг / Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: аскорбілпальмітат, вегетаріанська капсула (целюлоза, вода). Виготовлено та виготовлено з метою уникнення: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі 1-2 рази на день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте в герметичному прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого доступу: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-які проблеми зі здоров’ям або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігайте подалі від дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Комплекс вітаміну B (B-Complex)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2460 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Amino-NR, Амінокислоти, 180 капсул
(5)
2546 грн
У наявності