Basic Minerals™ IronFree, Мінерали, 180 капсул

Код: 31672
Фото товару Basic Minerals™ IronFree, Мінерали, 180 капсул
Фото складу Basic Minerals™ IronFree, Мінерали, 180 капсул
Фото використання Basic Minerals™ IronFree, Мінерали, 180 капсул
Основне фото товара Basic Minerals™ IronFree, Мінерали, 180 капсул
1901 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 12.10.2024, без передоплати
Ваше тіло потребує різноманітних вітамінів і мінералів для виконання життєво важливих функцій організму. Насправді близько чотирьох відсотків вашого тіла складається з мінералів. У порівнянні з ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Мінерали 180 капсул

Basic Minerals™ IronFree, Мінерали, 180 капсул

Опис

Ваше тіло потребує різноманітних вітамінів і мінералів для виконання життєво важливих функцій організму. Насправді близько чотирьох відсотків вашого тіла складається з мінералів. У порівнянні з вітамінами, ваш організм потребує лише невеликих кількостей більшості мінералів. Проте без них практично неможливо жити.

Ваше тіло не виробляє жодного з цих необхідних мінералів; вони повинні надходити з продуктів, які ви їсте, або з добавок. Якщо ви харчуєтеся добре збалансовано, у вас не повинно виникнути проблем з отриманням усіх необхідних мінералів. Однак, якщо ви регулярно вживаєте оброблену нездорову їжу або дотримуєтеся дієти з обмеженим вмістом калорій, у вас можуть виникнути проблеми з отриманням усіх необхідних мінералів. У цих випадках можуть допомогти мінеральні добавки.

Basic Minerals від Douglas Laboratories забезпечує мінерали, необхідні вашому організму для підтримки загального здоров’я, наприклад:

Приймайте шість капсул Douglas Labs Basic Minerals на день, якщо інше не рекомендовано вашим медичним працівником. Кожної пляшки повинно вистачити приблизно на один місяць у рекомендованій дозі.

Douglas Laboratories є піонером у галузі персоналізованого харчування. З моменту свого заснування в 1955 році лабораторія Douglas Labs була на передовій технології харчування, що дозволило їй надавати першокласні вітаміни та інші добавки. Усі приміщення Douglas Labs відповідають або перевищують стандарти якості ISO 9001 та ISO 17025. З такою увагою до безпеки та використання лише найкращих інгредієнтів, ви можете довіряти продуктам, які надходять від Douglas Laboratories.

Офіційний сайт: http: //www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 капсули Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Кальцій (у вигляді цитрату кальцію) 200 мг / 15% йоду (з водоростей) 75 мкг / 50% магнію (у вигляді аспартату магнію/хелату амінокислоти) 200 мг / 48% цинку (у вигляді OptiZinc, монометіонін) 10 мг / 91% селену (як хелат амінокислоти селену) 100 мкг / 182% міді (як хелат амінокислоти міді) 1 мг / 111% марганцю (як хелат амінокислоти марганцю) 10 мг / 435% хрому (як полінікотинат хрому) 100 мкг / 286% молібдену (у вигляді амінокислотного хелату молібдену) 75 мкг / 167% калію (у вигляді хлориду калію) 49,5 мг / 1% ванадію (у вигляді вандилсульфату) 19,5 мг / бор (у вигляді аспартату/цитрату бору) 1 мг / щодня Значення (DV) не встановлено. Інші інгредієнти: желатин (капсула), мікрокристалічна целюлоза, рослинний стеарат і діоксид кремнію. Без глютену / без ГМО.

Дозування

Як дієтичну добавку дорослі приймають по 3 капсули на день під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров’я, зокрема захворювання печінки, або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цієї добавки. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу, якщо тільки не рекомендовано та не контролюється вашим медичним працівником. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Примітка: вміст може не заповнювати упаковку, щоб відповідати вимогам маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мінерали (Minerals)
Douglas Laboratories, Potassium 99 mg Chelated, Калій, 100 капсул
(5)
1062 грн
Доставлення