Douglas Laboratories, Querciplex, Кверцетин, 60 капсул

Код: 31651
Фото товару Douglas Laboratories, Querciplex, Кверцетин, 60 капсул
Фото складу Douglas Laboratories, Querciplex, Кверцетин, 60 капсул
Фото використання Douglas Laboratories, Querciplex, Кверцетин, 60 капсул
Основне фото товара Douglas Laboratories, Querciplex, Кверцетин, 60 капсул
(5)
2126 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 16.07.2024, без передоплати
Querciplex від Douglas Labs це дієтична добавка, яка містить кверцетин і бромелайн, потенційно сприяючи покращенню здоровя шлунково-кишкового тракту. Кверцетин є біофлавоноїдом, який природним чином зустрічається ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Кверцетин 60 капсул

Douglas Laboratories, Querciplex, Кверцетин, 60 капсул

Опис

Querciplex від Douglas Labs — це дієтична добавка, яка містить кверцетин і бромелайн, потенційно сприяючи покращенню здоров’я шлунково-кишкового тракту.

Кверцетин є біофлавоноїдом, який природним чином зустрічається в рослинах. Його можна знайти в таких продуктах, як зелений чай, яблука, ягоди тощо. Як і інші біофлавоноїди, кверцетин потенційно може діяти як захисний антиоксидант, який захищає ваші клітини від окисного пошкодження. Це може допомогти шлунково-кишковому тракту через вплив низьких рівнів pH і окисного стресу.

Querciplex від Douglas Labs також містить 100 мг бромелайну. Бромелайн - це фермент, отриманий з ананасів, який, як відомо, має протизапальні властивості. Він потенційно може перешкоджати проникненню алергенів у шлунково-кишковий тракт під час роботи з кверцетином для зменшення запалення.

Капсули Querciplex від Douglas Labs сертифіковані GMP і виготовлені за найвищими стандартами з урахуванням вашого здоров’я та самопочуття. Замовте через PureFormulas сьогодні та скористайтеся нашою безкоштовною доставкою!

Офіційний сайт: http: //www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти) 100 мг / 111% Кверцефіт Кверцетин Фітосома 250 мг / [Екстракт софори японської [квітки] і фосфоліпідний комплекс соняшнику] Бромелайн 100 мг / [Ananas comosus‚ стебло ананаса] Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: гідроксипропілметилцелюлоза (капсула)‚ мікрокристалічна целюлоза‚ та аскорбілпальмітат. Без глютену, без ГМО

Дозування

Як дієтичну добавку дорослі приймають по 1 капсулі двічі на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Попередження: не можна приймати вагітним і годуючим жінкам. Якщо у вас є будь-який стан здоров’я або ви приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. ЗБЕРІГАЙТЕ В МЕРІ ДОСТУПНОСТІ ДІТЕЙ. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Вміст може не заповнювати упаковку, щоб розмістити необхідне маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Кверцетин (Quercetin)
Douglas Laboratories, Ubiquinol-QH, Убіхінол, 30 капсул
(5)
3674 грн
У наявності