Chelated Magnesium, Хелатний Магній, 100 таблеток

Код: 31617
Фото товару Chelated Magnesium, Хелатний Магній, 100 таблеток
Фото складу Chelated Magnesium, Хелатний Магній, 100 таблеток
Фото використання Chelated Magnesium, Хелатний Магній, 100 таблеток
Основне фото товара Chelated Magnesium, Хелатний Магній, 100 таблеток
(5)
785 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 02.06.2024, без передоплати
Коли ви використовуєте свої мязи, ваше серце бється або ваша імунна система захищає ваше тіло від сторонньої речовини, використовується магній. Магній це мінерал, який ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Хелатний Магній 100 таблеток

Chelated Magnesium, Хелатний Магній, 100 таблеток

Опис

Коли ви використовуєте свої м’язи, ваше серце б’ється або ваша імунна система захищає ваше тіло від сторонньої речовини, використовується магній. Магній — це мінерал, який вважається четвертим за поширеністю в організмі людини, і 50 відсотків цього запасу міститься в кістках. В організмі відбувається понад 300 біохімічних реакцій, які використовують цей мінерал, включаючи розщеплення та засвоєння цукру з вашого раціону, що сприяє енергетичному обміну. Якщо ви хочете переконатися, що ваше тіло має достатню кількість цього мінералу, ви можете додати до свого раціону такі добавки, як хелатований магній Douglas Laboratories. Хелатований магній складається з магнію, зв’язаного з органічною сполукою, такою як амінокислота, яка нібито сприяє легшому засвоєнню мінералу.

Кожна таблетка допомагає підтримувати міцні кістки та імунітет, сприяючи загальному здоров’ю. Крім того, дослідження показали, що може існувати зв’язок між дефіцитом магнію та втратою кісткової маси та слабкістю у жінок у постменопаузі.

Рекомендоване дозування Chelated Magnesium від Douglas Labs становить одну капсулу на день, якщо інше не рекомендовано лікарем. Таким чином, цієї пляшки зі 100 таблеток має вистачити на 100 днів, або трохи більше трьох місяців.

Douglas Laboratories є піонером у галузі персоналізованого харчування. З моменту свого заснування в 1955 році лабораторія Douglas Labs була на передовій технології харчування, що дозволило їй надавати першокласні вітаміни та інші добавки. Усі приміщення Douglas Labs відповідають або перевищують стандарти якості ISO 9001 та ISO 17025. З такою увагою до безпеки та використання лише найкращих інгредієнтів, ви можете довіряти продуктам, які надходять від Douglas Laboratories.

Офіційний сайт: http: //www. douglaslabs. com

Інгредієнти

Кількість магнію на порцію . . . 100 мг / 25 (з 500 мг амінокислотного хелату магнію) Добова норма не встановлена. Містить: целюлозу, рослинний стеарат і діоксид кремнію. Не містить: дріжджів, пшеничного глютену, соєвого білка, молока/молочних продуктів, кукурудзи, натрію, цукру, крохмалю, штучних барвників, консервантів або ароматизаторів.

Дозування

Як дієтичну добавку дорослі приймають по 1 таблетці на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

ЗБЕРІГАТИ В НЕДОСТУПНОМУ ДЛЯ ДІТЕЙ.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Хелатний Магній (Chelated Magnesium)