Pure Encapsulations, Selenium selenomethionine, Селен, 60 капсул

Код: 31574
Фото товару Pure Encapsulations, Selenium selenomethionine, Селен, 60 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Selenium selenomethionine, Селен, 60 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Selenium selenomethionine, Селен, 60 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Selenium selenomethionine, Селен, 60 капсул
933 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Є багато природних антиоксидантів, які необхідні вашому організму для підтримки загального здоровя. Одним з них є селен мікроелемент. Такі продукти, як тунець, бразильський горіх, палтус, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Селен 60 капсул

Pure Encapsulations, Selenium selenomethionine, Селен, 60 капсул

Опис

Є багато природних антиоксидантів, які необхідні вашому організму для підтримки загального здоров’я. Одним з них є селен‚ мікроелемент. Такі продукти, як тунець, бразильський горіх, палтус, сардини, яловичина, креветки, яйця та цільнозернові продукти є хорошими дієтичними джерелами.

Селен поглинає вільні радикали, які можуть завдати шкоди клітинним мембранам і ДНК. Як наслідок, він підвищує природний захист організму людини та підтримує нормальне функціонування клітин, що може зменшити появу ознак старіння.

Селен (селенометіонін) забезпечує цю поживну речовину для підтримки кількох важливих фізіологічних функцій. Вони включають підтримку еластичності тканин, а також затримку окислення поліненасичених жирних кислот. Окислювальний стрес, який виникає внаслідок комбінованого впливу вільних радикалів як природних метаболічних процесів, так і токсинів навколишнього середовища, може сприяти проблемам зі здоров’ям і пошкодженню клітин.

У поєднанні з вітаміном Е селен (селенометіонін) може мати кілька додаткових переваг. Він може підтримувати деякі клітини, які відповідають за виробництво енергії. Загалом це може сприяти фертильності та зростанню.

Нарешті‚ селен підтримує здоровий кровотік, оскільки він важливий для виробництва простагландинів. Він також бере участь у синтезі гормонів щитовидної залози та функціонуванні імунної системи; останнє тому, що він може працювати з іншими мінералами для створення білих кров'яних тілець.

На ринку є кілька форм добавок селену. Селен (селенометіонін) поєднує селен з органічним метіоніном, який входить безпосередньо до білків; він вивільняє селен у кров, коли ці складні молекули розщеплюються під час метаболічного процесу.

Приймайте по одній капсулі щодня під час їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки з 60 капсулами селену (селенометіоніну) вистачить приблизно на два місяці.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Селен (у вигляді селенометіоніну) 200 мкг / 364% Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода). аскорбілпальмітат. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний / без глютену.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 1 капсулі в день під час їжі або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Примітка: вміст може не заповнювати упаковку, щоб відповідати вимогам маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Селен (Selenium)