Pure Encapsulations, Melatonin Liquid, Мелатонін, 30 мл

Код: 31553
Фото товару Pure Encapsulations, Melatonin Liquid, Мелатонін, 30 мл
Фото складу Pure Encapsulations, Melatonin Liquid, Мелатонін, 30 мл
Фото використання Pure Encapsulations, Melatonin Liquid, Мелатонін, 30 мл
Основне фото товара Pure Encapsulations, Melatonin Liquid, Мелатонін, 30 мл
2073 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Ваша шишкоподібна залоза відповідає за вироблення мелатоніну. Мелатонін - гормон, який сприяє сну він служить ендокринним гормоном, оскільки виділяється безпосередньо в кров. Сон дозволяє тілу ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Мелатонін 30 мл

Pure Encapsulations, Melatonin Liquid, Мелатонін, 30 мл

Опис

Ваша шишкоподібна залоза відповідає за вироблення мелатоніну. Мелатонін - гормон, який сприяє сну; він служить ендокринним гормоном, оскільки виділяється безпосередньо в кров. Сон дозволяє тілу та розуму відновлюватися.

Зокрема, мелатонін регулює цикл сну/неспання. Вироблення мелатоніну в організмі активізується в темряві та зменшується під впливом світла. Природний рівень мелатоніну також має тенденцію до зниження з віком.

Кілька факторів можуть ускладнити впадіння та заснути. Робота в нічну зміну може заважати, оскільки вам потрібно не спати, коли надворі темно, і спати, коли ясно, як і напружений графік. Сьогодні технологія відіграє головну роль; це піддає вас яскравому світлу, яке може змусити вас не спати.

Melatonin Liquid від може підтримувати ваші природні цикли сну‚ без необхідності ковтати таблетку. Це може допомогти вам легше заснути ввечері, водночас зменшуючи ймовірність того, що ви відчуєте сонливість вранці. Це також може підтримувати відновлення після часових поясів, які виникають під час подорожі через зміну часового поясу. Нарешті, мелатонін також може мати деякі антиоксидантні властивості.

Кожна порція містить 2,5 міліграма мікронізованого мелатоніну. Має природний солодкий смак завдяки концентрованому соку яблука та чорної смородини, а також екстракту стевії. Приймайте від половини до однієї повної крапельниці щодня за півгодини до години перед сном. Одна пляшка Melatonin Liquid містить 30 мілілітрів. Не приймайте цей мелатоніновий засіб для сну, якщо ви вагітні, годуєте грудьми або приймаєте такі ліки, як кортикостероїди чи інгібітори МАО.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: одна повна крапельниця (1 мл [0,03 рідкої унції]) Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Мелатонін (мікронізований) 2,5 мг / Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: очищена вода, натуральний рослинний гліцерин, концентрат яблучного соку, концентрат соку чорної смородини, ксантанова камедь, сорбат калію, лимонна кислота, очищений екстракт стевії. Без глютену / ГМО / Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 крапельниці щодня за 1/2-1 годину до сну або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Проконсультуйтеся з медичним працівником, якщо ви відчуваєте тривалі проблеми зі сном, перед використанням у дітей, перед використанням у вагітних або годуючих жінок, тих, хто має захворювання, і тих, хто приймає ліки. Під час прийому мелатоніну не керуйте автомобілем і не керуйте механізмами. Цей продукт може бути протипоказаний при аутоімунних захворюваннях або особам, які приймають кортикостероїди. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мелатонін (Melatonin)