Pure Encapsulations, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 180 капсул

Код: 31521
Фото товару Pure Encapsulations, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 180 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 180 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 180 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 180 капсул
5341 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Регулярний нормальний сон щоночі надзвичайно важливий для вашого психічного та фізичного здоровя. Насправді дослідження показують, що сон важливий для памяті, когнітивних функцій, творчості, контролю стресу ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Мелатонін 180 капсул

Pure Encapsulations, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 180 капсул

Опис

Регулярний нормальний сон щоночі надзвичайно важливий для вашого психічного та фізичного здоров’я. Насправді дослідження показують, що сон важливий для пам’яті, когнітивних функцій, творчості, контролю стресу та гарного настрою. Хороший нічний відпочинок також може зменшити запалення.

Якщо вам важко висипатися, ви можете спробувати лягати спати щовечора в один і той самий час і прокидатися щоранку в той самий час, включно з вихідними; це ввійде у вас у звичку. Ви також можете практикувати медитацію та методи розслаблення м’язів перед сном, що може полегшити вам сон. Іншим варіантом є прийом добавки з мелатоніном, наприклад «Мелатонін 20 мг».

Мелатонін підтримує природний цикл сну та неспання. Ваша шишкоподібна залоза виробляє власний мелатонін у відповідь на темряву, що сигналізує про зниження температури тіла та сонливість мозку. Коли люди старіють, їхні тіла виробляють менше мелатоніну, а сон стає легшим і менш задоволеним. Прийом додаткового мелатоніну дає вашому тілу підтримку, необхідну для повернення до молодості, глибокого сну.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 180 Кількість на порцію / Мелатонін 20 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода). Без глютену / без ГМО / гіпоалергенний

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі в день за 30-60 хвилин до сну.

Запобіжні заходи

ЗБЕРІГАЙТЕ В ПРОХОЛОДНОМУ СУХОМУ МІСЦІ. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Зберігати в недоступному для дітей місці. Вміст може не заповнювати упаковку, щоб розмістити необхідне маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість. Цей продукт не призначений для підтримки сну. Не можна приймати вагітним і годуючим жінкам. Якщо у вас є будь-який стан здоров’я або ви приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Під час прийому мелатоніну не керуйте автомобілем і не керуйте механізмами. Цей продукт може бути протипоказаний особам, які приймають кортикостероїди.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мелатонін (Melatonin)