Pure Encapsulations, Ashwagandha, Ашвагандха, 60 капсул

Код: 30822
Основне фото товара Pure Encapsulations, Ashwagandha, Ашвагандха, 60 капсул
(5)
1464 грн.
Під замовлення
Понад чотири століття ашваганда використовується в традиційній аюрведичній медицині. Ця трава, яка є частиною сімейства перцевих, може мати адаптогенні властивості. Це значною мірою завдяки речовинам, які називаються ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.23 кг

Pure Encapsulations Ашвагандха 60 капсул

Pure Encapsulations, Ashwagandha, Ашвагандха, 60 капсул

Понад чотири століття ашваганда використовується в традиційній аюрведичній медицині. Ця трава, яка є частиною сімейства перцевих, може мати адаптогенні властивості. Це значною мірою завдяки речовинам, які називаються витанолідами.

Ashwagandha від містить цей рослинний інгредієнт у зручній рослинній капсулі. Одна капсула містить 500 міліграмів екстракту кореня ашвагандхи, який був стандартизований, щоб забезпечити 2,5% вмісту вітаноліду. Це може допомогти підтримувати комфорт у суглобах: якщо вам легше рухатися, ви станете активнішими, що може зняти стрес і підтримати загальний стан здоров’я. Withania somnifera також може сприяти зміцненню імунітету, знижуючи ймовірність того, що ви захворієте. Він також підтримує здоров’я щитовидної залози, а також здатність вашого організму метаболізувати глюкозу та харчові жири.

Крім того, ця добавка може мати позитивний вплив на ваш психічний світогляд. У періоди періодичного стресу ашваганда може сприяти розслабленню та ясному розуму. Це також може покращити когнітивні функції та пам’ять; наприклад‚ цей екстракт може захистити ваші нерви шляхом поглинання потенційно шкідливих вільних радикалів, які можуть атакувати клітини.

Приймайте одну капсулу Ashwagandha щодня; його можна вживати під час або між прийомами їжі. Кожної пляшки з 60 капсул має вистачити приблизно на два місяці при рекомендованому дозуванні. Не приймайте цю добавку, якщо ви зараз вагітні або годуєте грудьми.

прагне розробляти та виготовляти високоякісні, гіпоалергенні дієтичні добавки. Контроль якості під час розробки та виробничого процесу має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Ці заяви не були оцінені Управлінням з харчових продуктів і медикаментів (FDA). Ці продукти не призначені для діагностики, лікування чи лікування будь-якої хвороби чи стану. Будь ласка, проконсультуйтеся зі своїм лікарем перед початком будь-яких фізичних вправ чи програми харчових добавок або перед використанням цих або будь-яких продуктів під час вагітності або якщо у вас є серйозне захворювання.Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60Кількість на порцію /Екстракт ашвагандхи (Withania somnifera) (корінь) 500 мг / *(Стандартизовано для вмісту 2,5% витанолідів)*Денна норма не встановлена.Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода).Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин.Гіпоалергенний.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ашваганда (Ashwagandha)
Pure Encapsulations, OsteoBalance, ОстеоБаланс, 210 капсул
(5)
2927 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн.
У наявності