ProbioSlim Weight Loss Essentials, Контроль ваги, 120 капсул

Код: 30550
Фото товару ProbioSlim Weight Loss Essentials, Контроль ваги, 120 капсул
Фото складу ProbioSlim Weight Loss Essentials, Контроль ваги, 120 капсул
Фото використання ProbioSlim Weight Loss Essentials, Контроль ваги, 120 капсул
Основне фото товара ProbioSlim Weight Loss Essentials, Контроль ваги, 120 капсул
601 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 29.09.2024, без передоплати
Поліпшення травлення. Зменшення здуття та опуклості. Спалюйте жир і худніть. 11 основних поживних речовин! Критично під час схуднення. Харчова добавка. Основні інгредієнти для схуднення Ні ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.19 кг

Force Factor Контроль ваги 120 капсул

ProbioSlim Weight Loss Essentials, Контроль ваги, 120 капсул

Опис

Основні інгредієнти для схуднення

Ні для кого не секрет, що для схуднення потрібно багато працювати й потіти. Ви коли-небудь замислювалися, чи отримуєте ви всі необхідні поживні речовини, які втрачаються під час цього процесу? Саме тут допомагає ProbioSlim Weight Loss Essentials. Тепер із додаванням 11 основних поживних речовин ProbioSlim Weight Loss Essentials розроблено, щоб допомогти вам почуватися легшими та здоровішими, одночасно замінюючи такі необхідні поживні речовини, які є критично важливими під час схуднення. Він також містить пробіотики, які допомагають полегшити травлення та швидко зменшують здуття живота та опуклість, а також сполуки, що спалюють жир, забезпечують клінічно підтверджені переваги зниження ваги для стабільних результатів, які ви можете бачити та відчувати, працюючи щодня.

ProbioSlim Weight Loss Essentials містить такі важливі електроліти, як натрій, хлорид, калій, кальцій, магній і кокосова вода, які допомагають вам підтримувати зволоження. Вітамін С і вітаміни групи В включені для підтримки основних процесів в організмі. Все це особливо важливо під час дієти та фізичних вправ.

Також до складу входить LactoSpore, надзвичайний пробіотик із вражаючою здатністю допомагати полегшити випадкову діарею та запор, гази та здуття живота. Поєднання властивостей LactoSpore, що зменшує здуття живота, з EGCG і кофеїном, природним чином отриманим із зеленого чаю, створює потенціал для значної втрати ваги, ефективного спалювання жиру, сприятливого придушення апетиту та чистої енергії для підтримки здорового способу життя.

Візьміть під контроль своє травлення та вагу за допомогою основних інгредієнтів ProbioSlim Weight Loss Essentials і повністю розкрийте свій потенціал!

Ультразволожуючий електролітний комплекс

Втрата ваги може бути важкою роботою, і коли ми потіємо, ми втрачаємо такі електроліти, як натрій, хлорид, калій, кальцій і магній. ProbioSlim Weight Loss Essentials містить усе це, щоб допомогти заповнити ці втрати та підтримувати ваше тіло в повній мірі. Експерти Force Factor також додали кокосову воду преміум-класу з високим вмістом вітамінів і електролітів, вітаміну С і вітамінів групи В, щоб допомогти підтримувати важливі процеси в організмі та повністю розкрити свій потенціал.

Суперсуміш LS3692 Whole Heart

LactoSpore - цей пробіотичний штам преміум-класу був спеціально розроблений, щоб полегшити випадкову діарею, запор, газоутворення та здуття живота, гарантуючи безпеку та комфорт із оптимальною кількістю спор бактерій.

Super EGCG Green Tea Leaf Complex - потужний інгредієнт для контролю ваги, EGCG природним чином посилює термогенез, щоб допомогти вам спалити жир як частину низькокалорійної дієти.

Кофеїн. Боріться з жахливим відчуттям втоми від дієти за допомогою заряду енергії кофеїном, який допомагає контролювати ваш апетит під час схуднення.

Використання

Приймайте 2 капсули щодня під час сніданку та 2 капсули щодня під час обіду.

Композиція

Желатин, целюлоза мікрокристалічна, стеарат магнію, діоксид кремнію, діоксид титану.

Містить: горіхи (кокос).

Попередження щодо алергенів: виготовлено обладнанням, яке обробляє продукти, що містять молоко, яйця, соєві боби, пшеницю, молюсків, риб’ячий жир, горіхи та арахіс.

Склад:
Розмір порції: 2 капсули
Кількість порцій в контейнері: 60
Кількість речовини у порції% добової норми
Вітамін С (як аскорбінова кислота)100 мг111%
Кальцій (як дикальцій фосфат)35 мг3%
Тіамін (як тіамін HCI)2 мг167%
Рибофлавін2 мг154%
Ніацин (як ніацинамід)10 мг63%
Вітамін B6 (у вигляді піридоксину HCI)2 мг118%
Вітамін B12 (як ціанокобаламін)10 мкг417%
Магній (як оксид магнію)25 мг6%
Хлорид (як хлорид натрію та хлорид калію)130 мг6%
Натрій (як хлорид натрію)50 мг2%
Калій (як хлорид калію)60 мг1%
LS3692 Екстракт зеленого чаю (Camellia sinensis) Whole Health Superblend (листя) (стандартний для EGCG), екстракт зеленого чаю (Camellia sinensis) (листя) (забезпечує 100 мг кофеїну), екстракт ківі (Actinidia chinensis) (фрукти), інжир ( Ficus carica) Екстракт (плоди), папайя (Carica papaya) Екстракт (фрукти), LactoSpore Bacillus coagulans540 мг
Ультразволожуючий електролітний комплекс хлорид натрію, хлорид калію, порошок кокосової води, оксид магнію337 мг
Денна норма (DV) не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Контроль ваги (Appetite Control)