Quiet Sleep Melatonin 5 mg, Мелатонін 5 мг, 60 капсул

Код: 29679
Основне фото товара Quiet Sleep Melatonin 5 mg, Мелатонін 5 мг, 60 капсул
(5)
649 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 17.07.2024, без передоплати
Не містить глютену. ChromeMate. Не сертифікований ГМО LE. Сприяє оптимальному сну. Харчова добавка. Quiet Sleep Melatonin це комплексна добавка для підтримки сну. Він поєднує 5 мг мелатоніну з ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.11 кг

Life Extension Мелатонін 5 мг 60 капсул

Quiet Sleep Melatonin 5 mg, Мелатонін 5 мг, 60 капсул

Опис

Quiet Sleep Melatonin — це комплексна добавка для підтримки сну. Він поєднує 5 мг мелатоніну з негайним вивільненням з вітаміном С, В12, інозитолом та іншими для підтримки здорового сну.

Огляд

Мелатонін сприяє здоровому сну, допомагає пригнічувати окислювальний стрес і підтримує здоров’я мозку та імунної системи. І це лише початок. Ми об’єднали 5 мг мелатоніну з інозитолом для здоров’я настрою, вітаміном С, який гасить вільні радикали, вітаміном В12, магнієм тощо, щоб переоцінити комплексні добавки для сну.

Ми поєднали 5 мг мелатоніну з вітаміном С, В12, інозитолом, що сприятливо впливає на настрій, та іншим, щоб по-новому визначити підтримку здорового сну.

Переваги мелатоніну для тихого сну

Для періодичної безсоння.

Інозитол, магній та інші

У цій формулі мелатонін – це лише початок. Ми також включили інозитол, що підтримує настрій, важливий посередник у передачі сигналу. Магній підтримує здорові циркадні ритми, а вітамін В12, кальцій і вітамін С підтримують здоров’я сну. Вітамін С і мелатонін пригнічують окислювальний стрес, підтримуючи здоров’я клітин, когнітивну функцію тощо.

Деталі продукту

Користь мелатоніну для здоров’я

Мелатонін допомагає підтримувати ваші циркадні ритми в тонусі, підтримуючи здоровий режим сну/неспання, а також початок, тривалість і якість сну. Мелатонін також забезпечує потужну підтримку клітинної ДНК і здоров'я мітохондрій, пригнічуючи окислювальний стрес, викликаний вільними радикалами, роблячи це більш ефективно, ніж багато інших поживних речовин. Крім того, мелатонін приносить користь вашій імунній системі.

Добавки мелатоніну можуть допомогти підтримати когнітивну функцію. Насправді, вікове зниження когнітивних функцій може бути безпосередньо пов’язане з рівнем мелатоніну.

Підтримка багатьох поживних речовин для здорового сну та не тільки

Магній є важливим мінералом, який допомагає підтримувати нормальні циркадні ритми. Магній також допомагає вашим м’язам розслабитися, що може стимулювати спокійний сон. У рандомізованому плацебо-контрольованому клінічному дослідженні люди, які отримували магній, покращили якість і кількість сну за різними показниками.

Крім того, магній підтримує передачу сигналів нейромедіаторами. І доклінічні дані свідчать про те, що він може взаємодіяти із заспокійливими рецепторами ГАМК у мозку, щоб допомогти розслабити вашу нервову систему. Тому ця формула містить 120 мг магнію.

Інозитол є різновидом вітаміну В, який організм виробляє з глюкози або цукру в крові. Інозитол є важливим посередником у передачі сигналу, який допомагає підтримувати позитивний настрій.

Вітамін С, вітамін В і кальцій мають ряд переваг для здоров’я всього організму. Вітамін С підтримує імунітет і, як і мелатонін, є потужним інгібітором окисного стресу.

Сімейство вітамінів В (включаючи В6 і В12 у цій формулі) сприяє здоровому мозку та метаболічним функціям. І всі ці поживні речовини мають спільну користь: вони допомагають підтримувати здоровий сон.

Використання

Перед використанням прочитайте всю етикетку та уважно дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте одну (1) капсулу за 30-60 хвилин до сну або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Рослинна целюлоза (капсула), мікрокристалічна целюлоза, дикальцій фосфат, рослинний стеарат, мальтодекстрин, діоксид кремнію.

Склад:
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
Кількість на капсулу% добової вартості
Вітамін С (у вигляді ніацинаміду аскорбату)220 мг244%
Ніацин (у вигляді ніацинаміду аскорбату)73,5 мг459%
Вітамін В6 (у вигляді піридоксаль-5'-фосфату)10 мг588%
Вітамін В12 (у вигляді метилкобаламіну)100 мкг4167%
Кальцій (у вигляді карбонату кальцію, цитрату)48 мг4%
Магній (у вигляді оксиду магнію)120 мг29%
Хром (як полінікотинат хрому ChromeMate)50 мкг143%
Мелатонін (негайне вивільнення)5 мг
Інозитол100 мг
Денна цінність не встановлена.NE (ніацинові еквіваленти).
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мелатонін (Melatonin)