Vimergy, Lemon Balm, Меліса, 115 мл

Код: 24612
Основне фото товара Vimergy, Lemon Balm, Меліса, 115 мл
(5)
2030 грн
В наявності 2 шт.
Термін придатності до 27.05.2026
Товар відправимо 12.05.2024
Почуваєтеся стресом, втомленим або перевантаженим? Меліса твій друг. Ніжна, але потужна трава, меліса допомагає заспокоїти тіло та заспокоїти розум. Наша меліса це потужна ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.09 кг

Vimergy Меліса 115 мл

Vimergy, Lemon Balm, Меліса, 115 мл

Почуваєтеся стресом, втомленим або перевантаженим? Меліса — твій друг. Ніжна, але потужна трава, меліса допомагає заспокоїти тіло та заспокоїти розум. Наша меліса — це потужна безалкогольна формула, що складається з екстракту 10: 1, без будь-яких прихованих інгредієнтів.

У сучасному вибагливому світі надмірної роботи, сімейних обов’язків і нескінченного списку справ, ніколи не було так важливо піклуватися про власне здоров’я, щоб отримати максимум від життя. Може здатися, що стресові фактори ніколи не припиняються, і саме тоді на допомогу може прийти меліса. Ця спеціальна трава сприяє розслабленню і може зняти стрес. Ось чому ми вважаємо мелісу критичним інструментом підтримки 21 століття. Безалкогольна меліса 10: 1:

Як використовувати

Порція: Як харчову добавку прийміть приблизно 1 крапельницю (1 мл), а потім проковтніть. Приймати 1-2 рази на день. Одна порція становить приблизно 30-32 краплі. Зберігання: Зберігати в прохолодному, темному місці. Протипоказання: перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви вагітні, годуєте груддю, маєте захворювання або приймаєте будь-які ліки. Цей продукт може викликати у вас сонливість. Цей продукт не слід вживати з алкоголем, іншими ліками чи продуктами, які можуть викликати сонливість. Не керуйте автомобілем або іншим важким обладнанням під час використання цього продукту. Негайно припиніть використання та проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви відчуваєте будь-яку побічну реакцію на цей продукт.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Меліса (Lemon Balm)
Vimergy, Micro-C, Мікро-С, 180 капсул
(5)
2818 грн
У наявності
Vimergy, Kids Zinc, Рідкий Цинк, 55 мл
(5)
1646 грн
У наявності