Mushroom Powered Hot Chocolate Blend, Грибний суперфуд 10 шт, 8 г

Код: 21193
Фото товару Mushroom Powered Hot Chocolate Blend, Грибний суперфуд 10 шт, 8 г
Фото складу Mushroom Powered Hot Chocolate Blend, Грибний суперфуд 10 шт, 8 г
Фото використання Mushroom Powered Hot Chocolate Blend, Грибний суперфуд 10 шт, 8 г
Основне фото товара Mushroom Powered Hot Chocolate Blend, Грибний суперфуд 10 шт, 8 г
(5)
1400 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 15.07.2024, без передоплати
Грибний суперфуд. 2000 мг на порцію - вирощені гриби OM. USDA Organic. Змішати. Перемішайте. Оммм. Фокус Зняття стресу Охолодження. Приємна суміш гарячого шоколаду з левовою гривою, рейші, чагою, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.14 кг

Om Mushrooms Грибний суперфуд 10 шт 8 г

Mushroom Powered Hot Chocolate Blend, Грибний суперфуд 10 шт, 8 г

Опис

Левова грива - розумний гриб - допомагає підтримувати пам'ять, концентрацію, здоров'я нервів, творчі здібності та настрій.Reishi - «Shroom Away Stress» - Адаптоген, який шанують традиційні травники за його здатність допомагати організму справлятися з повсякденним фізичним і психічним стресом, відновлюючи баланс і здоров'я імунітету.Чага — гриб молодості — потужний поліфенол, який допомагає перехитрити вільні радикали для здорового старіння в будь-якому віці.Індичий хвіст - ваш імунний захист - веганський гриб із імунною підтримкою. Один із найбільш досліджених функціональних грибів завдяки потужним полісахаридам.Ашваганда – традиційний тонізуючий засіб – ягоди та корінь рослини ашваганда використовувалися як традиційний аюрведичний тонізуючий засіб в Індії протягом багатьох років і широко використовуються сьогодні через їх переваги в управлінні випадковим стресом і тривогою.Потужні суперпродукти.Голландське какао преміум-класу, відоме своїм характерним м’яким вершковим смаком і насичене флавоноїдами, природними антиоксидантами, які допомагають боротися з вільними радикалами. У поєднанні з органічними грибами «лев’яча грива», «рейші», «чага» та «хвіст індички», а також ашваганда для центрування та міцного здоров’я.Кожна порція Om Mushroom Powered Hot Chocolate Blend містить 2000 мг сертифікованого 100% органічного грибного порошку з повним спектром поживних речовин.

Використання

Додайте один пакетик у гарячу воду об’ємом 8 унцій або ваше улюблене молоко, добре перемішайте та насолоджуйтесь. Одна порція на день.

Композиція

Органічний кленовий цукровий порошок, органічний голландський какао-порошок (підщелачений), органічний ароматизатор шоколаду з іншими натуральними ароматизаторами, органічна камедь акації, морська сіль, органічний ароматизатор ванілі, органічний екстракт монаха.Виготовляється без яєць, молочних продуктів, риби, ракоподібних, горіхів, пшениці, сої або глютену. Виготовляється на підприємстві, яке також переробляє яйця, молоко, сою та горіхи.
Склад:
Розмір порції: 1 пакетик порошку (8 грамів)
Порцій в упаковці: 10
Кількість речовини у порції% добової норми
Калорії25
Загальний жир 0 років 0%
Загальна кількість вуглеводів6 років 2%
Харчові волокна 1 рік 4%
Загальний цукор 2 роки
Включає 2 г доданого цукру 4%
білокg%
натрію100 мг 4%
Калій100 мг2%
Запатентована сертифікована органічна грибна порошкова суміш: органічна левова грива (Hericium erinaceus), органічна рейші (Ganoderma lucidum), органічна чага (Inonotus obliquus) і органічна міцеліальна біомаса грибів хвоста індички (Trametes versicolor) і порошок плодового тіла, вирощені на органічному цільному вівсі (Avena). sativa).2000 мг
Органічний порошок кореня ашвагандхи 100 мг
Відсоток добових норм (DV) базується на дієті з 2000 калорій.Денна цінність не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Гриби (Mushroom Supplement)