BioCoenzymated B12 Methylcobalamin, Метилкобаламін B12, 30 таблеток

Код: 20941
Фото товару BioCoenzymated B12 Methylcobalamin, Метилкобаламін B12, 30 таблет
Фото складу BioCoenzymated B12 Methylcobalamin, Метилкобаламін B12, 30 таблет
Фото використання BioCoenzymated B12 Methylcobalamin, Метилкобаламін B12, 30 таблет
Основне фото товара BioCoenzymated B12 Methylcobalamin, Метилкобаламін B12, 30 таблет
(5)
409 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 12.07.2024, без передоплати
Харчова добавка. Перероблені рослинні екстракти EnviroSimplex. Найбільш метаболічно активна форма. Підходить для вегетаріанціввеганів. Чистота та ефективність гарантовані. Що означає коферментований? Для того, щоб вітаміни групи В могли ефективно використовуватися організмом, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.08 кг

Natural Factors Метилкобаламін B12 30 таблеток

BioCoenzymated B12 Methylcobalamin, Метилкобаламін B12, 30 таблеток

Опис

Що означає коферментований?

Для того, щоб вітаміни групи В могли ефективно використовуватися організмом, вони повинні бути перетворені в метаболічно активні коферментні форми. Наприклад, двома коферментними формами вітаміну B12 є метилкобаламін і дибенкозид.

Кофермент — це природна сполука, яка взаємодіє зі специфічними ферментами, щоб сприяти низці корисних метаболічних реакцій в організмі. Без коферменту фермент не може сприяти біохімічній реакції, яка відповідає за наше виживання. Ця подвійна взаємодія між коферментом і ферментом є процесом, який називається коферментним.

Прийом вітамінів групи В уже в їхніх коферментованих формах дозволяє організму використовувати їх безпосередньо. Таким чином, кількість, яка необхідна організму, є меншою для досягнення тих самих переваг. Biocoenzymated робить ще один крок вперед. Використовуючи нашу запатентовану технологію EnviroSimplex, ми створили унікальний біокоферментний процес, використовуючи органічні свіжі рослинні екстракти з цільних харчових джерел і коферментну форму вітамінів групи В. Синергія між фітохімічними речовинами, що містяться в цих рослинних екстрактах, і коензимом вітаміну В оптимізує засвоєння.

Результати? Biocoenzymated доставляє найбільш метаболічно активні поживні речовини до ваших клітин для найбільш ефективного використання.

Відчуйте різницю.

Вітамін B12 допомагає виробляти еритроцити, підтримувати гарне здоров’я та запобігати таким станам дефіциту B12, як злоякісна анемія. Метилкобаламін і дибенкозид є коферментними формами вітаміну В12, тоді як ціанокобаламін має бути перетворений у свою метаболічно активну коферментну форму у двоетапний процес. Прийом метилкобаламіну та/або дибенкозиду забезпечує більшу абсорбцію та біодоступність, ніж некоферментні форми. Формула Natural Factors BioCoenzymated Methylcobalamin & Dibencozide пропонується у зручній формі для жування один раз на день.

Isura: Без ГМО: Документація ✔ Масові характеристики: Лабораторне випробування ✔

Використання

Розжовуйте або розчиняйте 1 таблетку на день у роті перед ковтанням або за вказівкою медичного працівника.

Композиція

Манітол, кроскармелоза натрію, стеарат магнію (рослинного походження), натуральний ароматизатор «вишня», Farm Fresh Factors.

Активні овочі: органічна кучерява капуста, органічна люцерна, листя органічної кінзи, органічна петрушка, каперці трав’янисті, пророщений часник, органічний артишок, органічна чорна редька, органічна кульбаба, ячмінна трава, перець, насіння органічної селери, органічний буряк (коренеплід), органічний томат; Хрестоцвіті овочі: широкий спектр повноцінних активних глюкозинолатів і ферментів мірозинази з кореневища васабі (Wasabia japonica) і свіжої ліофілізованої пророщеної броколі, органічний гірський крес-салат, дайкон, червона редька, органічна цвітна капуста, органічна капуста, органічна рукола, листя органічної настурції лікарської; Ультрафруктові поліфеноли: виноград, гранат, полуниця, органічна лохина, малина, чорниця, органічний індійський аґрус, ягода лимонника китайського, червоний апельсин, органічні ягоди асаї; Трави та рослини: куркумін Theracurmin, екстракт органічного зеленого чаю без кофеїну, органічний імбир (кореневище), органічна ехінацея, органічне орегано, органічна перцева м’ята, органічна кучерява м’ята; Морські овочі (цілі рослини): органічна спіруліна, органічна хлорела, червоні водорості, синьо-зелені водорості, бурі водорості.

Без штучних барвників, консервантів, підсолоджувачів; без молочних продуктів, крохмаль, цукру, пшениці, глютену, дріжджів, сої, яєць, риби, молюсків, інгредієнтів тваринного походження, солі, деревних горіхів, ГМО.

Виготовлено компанією Natural Factors із гарантією безпеки й ефективності відповідно до стандартів належної виробничої практики (GMP), розроблених Управлінням із санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і препаратів (FDA) США й Міністерством охорони здоров’я Канади.

Склад:
Розмір порції: 1 таблетка
Кількість речовини у порції% добової норми
Вітамін В12 (метилкобаламін, дибенкозид)3000 мкг125 000%
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Метилкобаламін B12 (Vitamin B12 Methylcobalamin)
Natural Factors, RxOmega-3, Омега-3, 120 м'яких гелів
(4.9)
1117 грн
Доставлення