Optimox, Androvite For Mens, Андровіт для чоловіків, 180 таблеток

Код: 18346
Основне фото товара Optimox, Androvite For Mens, Андровіт для чоловіків, 180 таблеток
(5)
1599 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 02.06.2024, без передоплати
Добавка з підвищеним вмістом магнію з вітаміном C, вітаміном D3, біотином, залізом, цинком і вітаміном B12. Комплексна добавка магнію на основі PABA. Містить вітамін С, вітамін ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.09 кг

Optimox Андровіт для чоловіків 180 таблеток

Optimox, Androvite For Mens, Андровіт для чоловіків, 180 таблеток

Андровіт призначений для забезпечення правильного харчування дорослих чоловіків. Це харчова добавка з акцентом на вміст магнію, яку можна використовувати як частину повної дієтичної програми, яка включає зміну способу життя, дієти, фізичні вправи та Андровіт.

Кожна порція містить вітаміни A, C, D3, E, тіамін, рибофлавін, ніацин, вітамін B6, фолієву кислоту, вітамін B12, біотин, пантотенову кислоту, залізо, йод, магній, цинк, селен, мідь, марганець, хром, п-амінобензойну кислота (PABA), бетаїн HCl, панкреатин 4X, інозит, гесперидин, рутин і бор.

Чому варто вибрати Optimox?

Започаткована доктором Гаєм Абрахамом, компанія Optimox стала піонером у дослідженні та розробці Йодоралу, першої високодозованої йодної добавки у формі таблеток. Продукція Optimox використовується понад 40 років медичними працівниками в усьому світі для підтримки харчування своїх пацієнтів і використовується тисячами задоволених клієнтів.

Суворий контроль якості

Optimox використовує лише найчистішу доступну сировину та дотримується суворих процедур контролю якості на кожному етапі виробництва, включаючи перевірку сировини, виробництво, пакування та зберігання.

Потужність і чистота

На додаток до нашого внутрішнього відділу контролю якості ми використовуємо сертифіковані незалежні аналітичні лабораторії для перевірки сировини, а також готової продукції. Продукти Optimox відповідають або перевищують вимоги cGMP, встановлені FDA.

Інформація про безпеку

Приймати понад 400 г селену на день з усіх джерел слід лише під керівництвом медичного працівника. Не перевищуйте 6 таблеток на день. Не використовуйте при перніціозній анемії або якщо у вас гемохроматоз або гемосидероз. ПОПЕРЕДЖЕННЯ. Випадкове передозування продуктів, що містять залізо, є основною причиною смертельного отруєння у дітей віком до 6 років. Тримайте цей продукт у недоступному для дітей місці. У разі випадкового передозування негайно зверніться до лікаря або в токсикологічний центр. Застереження щодо пропозиції 65 Каліфорнії: цей продукт містить свинець, хімічну речовину, яка, як відомо штату Каліфорнія, спричиняє вроджені вади або інші репродуктивні проблеми. Колір продукту може відрізнятися. Зберігайте в прохолодному, сухому місці, щільно закривши кришкою. Цей продукт позначено відповідно до стандартів Сполучених Штатів і може відрізнятися від подібних продуктів, що продаються в інших місцях, своїми інгредієнтами,

Інгредієнти

Розмір порції: 6 таблеток, порцій в упаковці: 30, кількість на порцію: вітамін А (у вигляді 5000 МО ретинілпальмітату та 20 000 МО бета-каротину) 13,55 мгРАЕ, вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти) 1 г, вітамін D3 (у вигляді 400 МО холекальциферолу) 10 мкг, вітамін Е (у вигляді 400 МО d-альфа-токоферолу сукцинату) 268 мг, тіамін (у вигляді тіаміну мононітрату) 50 мг, рибофлавін 50 мг, ніацин (у вигляді ніацинаміду) 50 мгNE, вітамін B6 (у вигляді піридоксину). HCl) 100 мг, фолат (у вигляді 666 МО фолієвої кислоти) 400 мкг DFE, вітамін B12 (у вигляді гідроксіокобаламіну) 125 мкг, біотин 125 мкг, пантотенова кислота (у вигляді пантотенату кальцію) 100 мг, залізо (у вигляді хелату амінокислоти) 18 мг, Йод (як гідролізований білковий комплекс) 150 мкг, магній (як оксид магнію) 500 мг, цинк (як амінокислотний хелат) 50 мг, селен (як гідролізований протеїновий комплекс) 200 мкг, мідь (як амінокислотний хелат) 2 мг,Марганець (як амінокислотний хелат) 10 мг, хром (як гідролізований протеїновий комплекс) 200 мкг, п-амінобензойна кислота (PABA) 25 мг, бетаїн HCl 100 мг, панкреатин 4X 75 мг, інозит 36 мг, гесперидин 35 мг, рутин 25 мг, бор (у вигляді гідролізованого протеїнового комплексу) 3 мг, інші інгредієнти: Мікозол, допоміжна речовина на основі діоксиду кремнію, що містить неіонну поверхнево-активну речовину, целюлозу та модифіковану целюлозу, діоксид кремнію, стеаринову кислоту, фармацевтичну глазур, стеарат магнію, натуральний ароматизатор і аннато як природне джерело кольору. стеаринова кислота, фармацевтична глазур, стеарат магнію, натуральний ароматизатор і аннато як природне джерело кольору. стеаринова кислота, фармацевтична глазур, стеарат магнію, натуральний ароматизатор і аннато як природне джерело кольору.

Напрямки

Рекомендації щодо застосування: як дієтична добавка, 6 таблеток на день під час їжі або за вказівкою медичного працівника.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мультивітаміни для чоловіків (Men's Multivitamins)