Herb Pharm, Pharma Kava, Кава Кава, 30 мл

Код: 35479
Фото товару Herb Pharm, Pharma Kava, Кава Кава, 30 мл
Фото складу Herb Pharm, Pharma Kava, Кава Кава, 30 мл
Фото використання Herb Pharm, Pharma Kava, Кава Кава, 30 мл
Основне фото товара Herb Pharm, Pharma Kava, Кава Кава, 30 мл
(5)
1199 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 08.06.2024, без передоплати
Екстракт Pharma Kava від Herb Pharm може полегшити певні симптоми, повязані з легким занепокоєнням або проблемами зі сном. Ця рідка добавка містить каву piper methysticum ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Herb Pharm Кава Кава 30 мл

Herb Pharm, Pharma Kava, Кава Кава, 30 мл

Опис

Екстракт Pharma Kava від Herb Pharm може полегшити певні симптоми, пов’язані з легким занепокоєнням або проблемами зі сном. Ця рідка добавка містить каву (piper methysticum)‚ рослину з островів Вануату в південній частині Тихого океану, яка може служити легким заспокійливим засобом.

Зокрема, кава потенційно може підвищити рівень гамма-аміномасляної кислоти (ГАМК) у вашому мозку. Оскільки ГАМК є гальмівним нейромедіатором, він може мати легкий заспокійливий ефект на ваші нерви; як наслідок‚ Екстракт Pharma Kava може сприяти розслабленню та допомогти усунути деякі симптоми, пов’язані з легкою нервозністю.

Крім того, Pharma Kava Extract також містить лактони кави, такі як каваїн, дигідрокаваїн і метисікум. Лактони кави, які є основними активними компонентами екстракту кави, можуть полегшити певні симптоми, пов’язані з легким болем або напругою, діючи як м’які м’язові релаксанти.

Екстракт Pharma Kava від Herb Pharm готується з кореневищ і коренів дерев кави, вирощених у екологічно чистих умовах. Через те, що кава у рідкісних випадках пов’язана з проблемами печінки, порадьтеся з медичним працівником, перш ніж спробувати цей продукт.

Офіційний сайт: http: //www.herb-pharm.com

Інгредієнти

Розмір порції: 0,7 мл Порції в упаковці: Приблизно 42 Кількість на порцію / Кореневище кава з коренем (Piper methysticum) (P) Екстракт 580 мг (E) / Денна норма (DV) не встановлена. (P) Чистота перевірена. (E) Швидкість екстракції 700 мг трави на 0,7 мл. Інші інгредієнти: сертифікований органічний тростинний спирт (83-93%). Співвідношення суха трава/менструальний цикл: 1: 1 без ГМО/без глютену.

Дозування

Добре струсіть перед використанням. Додайте 1 повне стискання груші-крапельниці до 2 унцій. води або соку‚ від 2 до 5 разів на день. Найкраще приймати між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

FDA повідомляє, що потенційний ризик рідкісного, але серйозного, ураження печінки може бути пов’язаний з кавою. Перед використанням порадьтеся з медичним працівником, якщо у вас є або були проблеми з печінкою, ви часто вживаєте алкогольні напої або приймаєте будь-які ліки. Припиніть використання та зверніться до лікаря, якщо виникнуть симптоми печінки (незвичайна втома, біль у животі, втрата апетиту, темна сеча, блідий стілець, жовті очі або шкіра). Не для використання особами молодше 18 років, вагітними або годуючими жінками. Не приймати з алкогольними напоями. Надмірне вживання може короткочасно погіршити здатність керувати автомобілем або працювати з механізмами. Зберігати в недоступному для дітей місці

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Кава Кава (Kava Kava)
Herb Pharm, Dragon's Blood, Кров дракона, 30 мл
(4.9)
806 грн
Доставлення