Огляд на Silymarin Complex, Силімарин, 360 капсул

California Gold Nutrition, Silymarin Complex

Огляд на Silymarin Complex, Силімарин, 360 капсул

California Gold Nutrition, Silymarin Complex

Опис

Ваша печінка відіграє життєво важливу роль у вашому організмі, оскільки її основна функція — фільтрувати кров і видаляти будь-які відходи та шкідливі токсини. З цієї причини важливо дбати про свою печінку.California Gold NutritionSilymarin Complex використовує натуральні трав’яні екстракти розторопші, куркуми та інших рослин для підтримки здоров’я печінки.

Переваги розторопшіРозторопша (Силібум маріанум) — квітуча трава, відома своїми потенційними перевагами для здоров’я. Силімарин, екстракт насіння розторопші, має антиоксидантні властивості, які можуть допомогти захистити печінку від певних токсинів і сприяти здоровому процесу детоксикації. Ця добавка поєднує в собі розторопшу з іншими трав’яними екстрактами, які підтримують роботу печінки та багаті антиоксидантами, такими як кульбаба, куркума, артишок та імбир, щоб запропонувати повний спектр підтримки вашої печінки.

California Gold NutritionКомплекс Silymarin складається з 5 рослинних екстрактів і BioPerine, екстракту чорного перцю, який допомагає покращити всмоктування. Він підходить для вегетаріанців і веганів і розроблений без глютену, ГМО або сої.

Перевірено третіми сторонами

Наші продукти проходять перевірку якості незалежною сертифікованою ISO лабораторією з використанням науково підтверджених методів тестування, щоб переконатися в автентичності, чистоті та ефективності інгредієнтів. Для додаткової прозорості ми надаємо вам результати у наших звітах, щоб ви могли переконатися в цьому самі.

Перегляньте звіт iTested для цього продукту, щоб переглянути аналіз.

Використання

Приймати по 1 капсулі в день під час їжі. Найкраще приймати за вказівкою кваліфікованого медичного працівника.

Композиція

Основні інгредієнти

Екстракт розторопші (Silybum marianum) (насіння) (стандартизований до 80% силімарину), екстракт кульбаби (Taraxacum mongolicum) (корінь), екстракт артишоку (Cynara scolymus) (лист), екстракт куркуми (Curcuma longa) (кореневище), порошок імбиру (Zingiber officinale) (кореневище), екстракт чорного перцю (Piper nigrum) (плід) (стандартизований до 95% піперину)

Інші інгредієнти

Модифікована целюлоза (гіпромелозна рослинна капсула), діоксид кремнію (кремнезем) і стеарат магнію.

Формула з комплексом куркуміну C3 і BioPerine Комплекс куркуміну C3 і BioPerine є запатентованими інгредієнтами та зареєстрованими торговими марками Sabinsa Corp.

Не виробляється з молоком, яйцями, рибою, ракоподібними, горіхами, арахісом, пшеницею, сою, кунжутом або глютеном. Виробляється на підприємстві, зареєстрованому FDA, перевіреному третьою стороною та відповідному вимогам cGMP, яке може обробляти інші продукти, що містять ці алергени або інгредієнти.

Склад:
Розмір порції: 1 капсула
Порцій в упаковці: 360
Кількість на порцію% добової норми
Розторопша (Silybum marianum) (насіння) (стандартизований до 80% силімарину)300 мг
Екстракт кульбаби (Taraxacum mongolicum) (корінь)100 мг
Екстракт артишоку (Cynara scolymus) (листя)50 мг
Порошок імбиру (Zingiber officinale) (кореневище)25 мг
Екстракт куркуми (Curcuma longa) (кореневища)25 мг
Екстракт чорного перцю (Piper nigrum) (плід) (стандартизований до 95% піперину)5 мг
Добова норма не встановлена.