Огляд на Now Foods, Raw Almonds, Мигдаль, 454 г

Now Foods, Raw Almonds Unsalted

Огляд на Now Foods, Raw Almonds, Мигдаль, 454 г

Now Foods, Raw Almonds Unsalted

Опис

Сірий миндаль

Трудно знайти щось краще за чудовий хруст і смак миндалю від NOW Real Food. Мигдаль можна використовувати багатьма способами: змастіть його для перекушування, подрібніть і отримайте смачне доповнення до улюбленого рецепту або просто з'їжте його прямо з упаковки.

Як і багато інших горіхів, миндаль містить безліч поживних речовин. Насправді миндаль може бути найбагатшим на поживні речовини деревним горіхом з усіх. Додавання миндалю до свого рациону — це розумний і смачний крок, який може принести користь здоров'ю.

† Наукові дані свідчать, але не доводять, що вживання 40 г (1,5 унції) на день більшості горіхів, зокрема мигдалю, у складі раціону з низьким вмістом насичених жирів і холестерину може зменшити ризик виникнення серцевих захворювань.

Свіжі продукти завжди смакують найкраще, тому цей мигдаль запакований з використанням технології NOW Fresh Fill для максимального збереження смаку та свіжості.

Понад 50 років компанія NOW Real Food прагне забезпечити найякісніші продукти, використовуючи лише найкращі інгредієнти. Ми є незалежним сімейним підприємством і пишаємося цим. NOW віддає перевагу натуральним продуктам.

Використання

Після відкриття упаковки продукт рекомендується зберігати у холодильнику.

Композиція

Мигдаль.

Просто свіжіші інгредієнти смакують краще. Тому цей продукт був упакований з використанням технології NOW Fresh Fill, щоб максимально зберегти смак і свіжість.

Запаковано на підприємстві, на якому обробляються села.

Поживна цінність
Розмір порції: 3 ст. л. (38 г)
Порцій у упаковці: прибл. 13
 Кількість в 1 порції% від добової норми*
Калорії220 
Усього жирів19 років24%
Насичені жири1,5 року8%
Трансгірі0 років 
Холестерин0 мг0%
Натрій5 мг0%
Усього вуглеводів8 років3%
Клітковина5 років18%
всього цукру2 роки 
Білки8 років
Вітамін D0 мкг0%
Кальцій102 мг8%
Залізо1,4 мг8%
Калій279 мг6%
% від добової норми вказує на те, яка частка від щоденної норми вживання поживної речовини міститься в одній порції. Рекомендація вживати 2000 калорій на день має загальний характер.
Now Foods, Raw Almonds, Мигдаль, 454 г
(5)
613 грн
Доставлення