Огляд на Think, Thinkbaby SPF 50+ Baby Mineral Sunscreen, Санскрін, 89 мл

Think, Thinkbaby SPF 50+ Baby Mineral Sunscreen

Огляд на Think, Thinkbaby SPF 50+ Baby Mineral Sunscreen, Санскрін, 89 мл

Think, Thinkbaby SPF 50+ Baby Mineral Sunscreen

Опис

Наша місія полягає в тому, щоб, спираючись на чистішу та кориснішу для здоров'я науку, створювати продукти з непохитними стандартами ефективності, які підтримують здоров'я наших споживачів, їх сімей та нашої глобальної спільноти.

Цей високоефективний сонцезахисний крем, що не містить біологічно шкідливих хімікатів, — потужний, але досить м'який засіб, що підходить для вагітних мам та немовлят. Наш сонцезахисний крем із сонцезахисним фактором SPF 50 захищає від широкого спектру променів УФА та УФВ, водостійкий (до 80 хвилин) та легко наноситься, не залишаючи липкості на шкірі немовлят. Ефективний для ігор на сонці та у воді.

Назначення: допомагає запобігти виникненню сонячних опіків.

Think, Thinkbaby SPF 50 Sunscreen, Санскрін, 89 мл
Активний інгредієнтНазначення
Оксид цинку 20%Захист від сонця
Допоміжні інгредієнти: Вода, каприловий/каприновий тригліцерид, полігліцерил-4 стеарат(и) цетил диметикон(и) гексиллаурат, глицерин, гідрогенізований метилабієтат, цетил диметикон, сульфат магнію, каприлгідрокіце пайї (Carica papaya), олія соняшнику (Helianthus annuus), насіння та олія жожоба (Simmondsia chinensis), токоферол, оливкова олія (Olea europaea), гіалуронова кислота.

Використання

Рясно нанесіть засіб за 15 хвилин до виходу на сонце

Повторне нанесення:

Правила захисту від сонця Тривале перебування на сонці підвищує ризик розвитку раку шкіри та її передчасного старіння. Для зниження цього ризику регулярно використовуйте сонцезахисний крем широкого спектру захисту з фактором захисту від 15 або вище та інші заходи захисту від сонця, у тому числі наведені нижче.

Діти до 6 місяців: необхідно проконсультуватися з лікарем.

Композиція

Склад та призначення
Активний компонентНазначення
Оксид цинку 20% (не нано)Сонцезахисний крем (3 унції)
Неактивні інгредієнти: очищена вода (0), екстракт листя алое барбаденсису (0), каприлові каприлові тригліцериди (0), сорбітанстеарат (кокосовий) (1), метил абієтат (соснова смола) (0), рослинний гліцерин (0 ) гідрована рицинова олія (0), сульфат магнію (сіль епсома) (0), соняшникова олія (0), олія жожоба (0), аскорбінова кислота (вітамін С) (0), токоферолі (вітамін E) (1) , оливкова олія (0), олія малинової олії (0), олія з журавлини (0), гіалуронова кислота (з рослинного) (0), глюкозооксидаза та лактопероксидат (0), папайя (0). (Глибокі оцінки шкіри можуть бути змінені)