Огляд на Advanced 40+ Acidophilus, Пробіотики 40+ Ацидофілус, 120

Solgar, Advanced 40+ Acidophilus

Огляд на Advanced 40+ Acidophilus, Пробіотики 40+ Ацидофілус, 120 капсул

Solgar, Advanced 40+ Acidophilus

Опис

Овочеві капсули Solgar Advanced 40+ Acidophilus є джерелом корисних мікроорганізмів Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus paracasei, Bifidobacterium lactis та Streptococcus thermophilus. Цей продукт складається з відомих штамів LA-5, LGG, L. casei 431, BB-12 та TH-4, що забезпечують дружню бактерию для травної системи.

Рекомендоване використання

Як харчову добавку для дорослих, приймайте одну (1) овочеву капсулу один-два рази на день, з їжею або без неї, або за вказівкою лікаря.

Інші інгредієнти

Рослинна целлюлоза, мальтодекстрин, целлюлоза мікрокристалічна, альгінат натрію, силікат, рослинний стеарат магнію.

Не містить основних аллергенів.

Не містить: глютену, пшениці, молочних продуктів, сої, дрожжів, цукру, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів та барвників.

Попередження

Якщо ви вагітні, годуєте груддю, приймаєте будь-які ліки або маєте якісь захворювання, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати будь-які харчові добавки. Припиніть використання та зверніться до лікаря, якщо виникнуть будь-які побічні реакції. Зберігати у недоступному для дітей. Не використовуйте, якщо внутрішня пломба відсутня чи пошкоджена.

Гарантована якість та ДЕЯ через термін придатності при постійному зберіганні в оригінальній упаковці відповідно до вказівок. Зберігати у сухому прохолодному місці, подалі від прямих сонячних променів. Охолодження за бажанням.

Склад:
Розмір порції: 1 рослинна капсула
 Сума на порцію:% Щоденна вартість
Розширений комплекс Acidophilus 40+ 1,5 млрд КУО надання: Лактобактерії. acidophilus, LA-5 300 мільйонів КУО Lactobacillus rhamnosus GG LGG 300 мільйонів КУО Lactobacillus paracasei L. CASEI 431 300 мільйонів КУО Bifidobacterium lactis BB-12 300 мільйонів КУО6 мг 
Щоденну вартість (DV) не встановлено.