Огляд на Joint & Muscle Therapy Cream with, Крем для суглобів

Dr. Berg, Joint & Muscle Therapy Cream with Arnica and MSM

Огляд на Joint & Muscle Therapy Cream with, Крем для суглобів і м’язів, 118 г

Dr. Berg, Joint & Muscle Therapy Cream with Arnica and MSM

Крем для лікування суглобів і м’язів Berg — це повністю натуральна формула для місцевого застосування, яка глибоко проникає в тканини м’язів і суглобів, допомагаючи зменшити запалення та окислювальний стрес. Він складається з натуральних інгредієнтів, які підтримують здоров’я суглобів і м’язів, включаючи арніку, МСМ, алое та звіробій. На відміну від капсул і таблеток, яким потрібні години, щоб циркулювати у вашому кровотоці, Therapy Cream швидко вбирається у вашу шкіру, забезпечуючи миттєве полегшення стану суглобів і м’язів. Крем для лікування суглобів і м’язів Dr. Berg наповнений високоякісними інгредієнтами для відновлення після тренування, розслаблення всього тіла, живлення шкіри та тривалого знеболення. 

ІНГРЕДІЄНТИ:

Сік листя Aloe barbadensis (алое віра)*, рослинний гліцерин, поліакриламід і C13-14 ізопарафін і лаурет-7, ментол, екстракт Arnica montana (квітка арніки), метилсульфонілметан (MSM), олія дерева Cinnamomum camphora (камфора), Hypericum perforatum ( Екстракт звіробою*, екстракт плодів Citrullus colocynthis, сухий корінь Symphytum officinale (окопник)*, сухий корінь Acorus calamus (аїр) (та) сухий корінь Zingiber officinale (імбир)*, олія евкаліпта кулястого (евкаліпта), Zanthoxylum clava - екстракт геркулісу (колючниці), олія Mentha piperita (м'яти перцевої), олія Lavandula angustifolia (лаванда), екстракт кореня Curcuma longa (куркума) і пропандіол, олія Boswellia serrata (ладан), олія листя Rosmarinus officinalis (розмарин), вітаміни, стручковий перець екстракт однорічних плодів, феноксіетанол, етилгексилгліцерин

* Органічні інгредієнти

Зберігати в прохолодному, сухому місці, під кришкою.Містить інгредієнти рослинного походження.Людям, які страждають на шкірну алергію, перед використанням перевірте невелику кількість.

Крем для лікування суглобів і м’язів Dr. Berg має високу концентрацію натуральних інгредієнтів, таких як арніка та МСМ, ідеально підходить для полегшення жорсткості та болю в суглобах і м’язах.

 

ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ:

Помасажуйте потрібну кількість уражених ділянок, таких як шия, спина, руки, ноги, коліна тощо, для швидкого зняття болю або скутості. Можна наносити так часто, як забажаєте. Уникайте використання на відкритих ранах або на обличчі та навколо очей. При появі почервоніння або подразнення припиніть використання.

 

 

16 потужних поживних речовин для комплексної підтримки м’язів і суглобів

Крем для лікування суглобів і м’язів Dr. Berg підходить саме вам, якщо...

Заспокоює біль у суглобах і м’язах

Арніка, куркума, імбир, колючий ясен і МСМ є одними з найкращих природних протизапальних засобів. Зменшуючи запалення, вони допомагають зменшити біль у м’язах і суглобах. Перець стручковий і звіробій також допомагають блокувати передачу болю, забезпечуючи швидке полегшення болю в м’язах і суглобах.

Знімає м'язову напругу і скутість

Арніка, евкаліпт, ладан і алое містять потужні фітонутрієнти, які допомагають зняти напружені м’язи та ригідність суглобів. Використовуйте Therapy Cream перед тренуванням, щоб підвищити вашу гнучкість і продуктивність. 

Прискорює відновлення під час тренувань

Крем для лікування суглобів і м’язів швидко вбирається в шкіру та живить м’язову тканину потужними фітонутрієнтами, які зменшують запалення та сприяють загоєнню. Це допомагає прискорити відновлення м'язів після важких тренувань.

 

Мінімізує пошкодження вільними радикалами

Крем для лікування суглобів і м’язів Dr. Berg насичений природними антиоксидантними фітонутрієнтами, які допомагають нейтралізувати вільні радикали та зменшити окислювальний стрес у тканинах м’язів і суглобів. 

Сприяє розслабленню і міцному сну

Камфора та куркума мають унікальну заспокійливу дію на нерви, що сприяє розслабленню м’язів, зменшує біль у суглобах протягом ночі та покращує сон. Додана олія лаванди допомагає заспокоїти розум і тіло.

Зменшує м'язові спазми і посмикування

Крем для лікування суглобів і м’язів містить стручковий перець, потужний екстракт перцю чилі, який допомагає зменшити м’язові спазми та посмикування. Нанесіть його безпосередньо на спазмовані або посмикуючі м’язи для швидкого полегшення.

 

Чому наша унікальна формула забезпечує виняткове полегшення суглобів і м’язів 

Крем для лікування суглобів і м’язів Dr. Berg — це комплексна формула підтримки суглобів і м’язів, яка поєднує в собі силу 16 потужних поживних речовин, включаючи арніку та МСМ. У цій натуральній формулі ми не використовуємо барвників, токсичних парабенів чи інших шкідливих хімікатів. Therapy Cream має високу концентрацію інгредієнтів, багатих фітонутрієнтами, для досягнення максимальних результатів. Немає кращого способу прискорити одужання та полегшення, і ми віримо, що ви будете задоволені результатами. Якщо ви не задоволені своєю покупкою, скористайтеся нашою 30-денною гарантією повернення грошей.

 

Як використовувати крем для лікування суглобів і м’язів Dr. Berg

Цей простий у застосуванні лікувальний крем швидко вбирається у шкіру, забезпечуючи швидке та легке полегшення стану суглобів і м’язів. Втирайте його в шкіру навколо хворих м’язів і суглобів. Почніть з невеликої кількості і за бажанням нанесіть більше. Цей продукт не призначений для споживання — використовуйте лише місцево лікувальний крем. Уникайте використання на відкритих ранах або на обличчі та навколо очей. 

 

Кому не можна використовувати крем для лікування суглобів і м’язів Dr. Berg

Крем для лікування суглобів і м’язів, як правило, безпечний для дорослих. У рідкісних випадках у людей із чутливістю або алергією можуть спостерігатися шкірні реакції. Перед використанням спробуйте невелику кількість. Припиніть використання, якщо виникне свербіж, подразнення шкіри або почервоніння.

 

Основні моменти:

Joint & Muscle Therapy Cream with, Крем для суглобів і м&r...
(5)
1363 грн
Доставлення