Огляд на Triple Strength Omega 3 6 9, Омега ЕПК ДГК, 300 капсул

Micro Ingredients, Triple Strength Omega 3 6 9

Огляд на Triple Strength Omega 3 6 9, Омега ЕПК ДГК, 300 капсул

Micro Ingredients, Triple Strength Omega 3 6 9

Залишатися здоровим

Омега-3, омега-6 і омега-9 жирні кислоти є важливими дієтичними жирами, кожна з яких має низку переваг для здоров’я вашого організму.

Омега-3 жирні кислоти — це поліненасичені жири, тип жиру, який ваше тіло не може виробляти. Ось три найпоширеніші: ейкозапентаєнова кислота (EPA), докозагексаєнова кислота (DHA), альфа-ліноленова кислота (ALA). Омега-3 жири є важливою частиною клітинних мембран людини. Вони мають важливі переваги для вашого серця, мозку та метаболізму.

Омега-6 жирні кислоти також є поліненасиченими жирними кислотами. Єдина відмінність від омега-3 жирних кислот полягає в тому, що останній подвійний зв’язок складається з шести атомів вуглецю від омега-кінця молекули жирної кислоти. Вони також необхідні. Жири Омега-6 є незамінними жирами, які є важливим джерелом енергії для організму.

Омега-9 жири є незамінними жирами, оскільки вони можуть вироблятися організмом. Дієти, які замінюють деякі насичені жири жирами омега-9, можуть мати переваги для метаболічного здоров’я.

Історія Omega 3,6,9 Soft gel

Потрійна Омега забезпечує омега-3 переважно з рибної та лляної олії, омега-6 переважно з сафлорової олії та омега-9 переважно з оливкової олії. Усі вони містять важливі поліненасичені жирні кислоти, необхідні вашому організму. Серед цих важливих жирних кислот омега-3, які відомі своєю здатністю підтримувати здоров’я серця. Омега-3 також сприяють здоровому кровообігу та метаболізму.

* Очищення для видалення ртуті для забезпечення належних лабораторних стандартів.

Інгредієнти

OMEGA 3-6-9 Oil 3 in 1 Formula Softgel