Огляд на Quercetin Blend 250 mg, Кверцетин Бленд 250 мг, 60 капсу

Nature's Answer, Quercetin Blend 250 mg

Огляд на Quercetin Blend 250 mg, Кверцетин Бленд 250 мг, 60 капсул

Nature's Answer, Quercetin Blend 250 mg

Опис

Справжня природа наших стандартів виходить далеко за рамки трав..

Сімейний бізнес, якому довіряють споживачі з 1972 року.

Ми перевершуємо галузеві стандарти та йдемо далі, щоб гарантувати найкращу можливу якість завдяки понад 100 перевіркам якості, які виконуються від сировини до готового продукту на наших сертифікованих підприємствах cGMP.

Ми контролюємо кожен аспект виробництва, від заводу до полиці, у нашій ультрасучасній лабораторії та виробничих потужностях, щоб ми могли надавати найбезпечніші та найефективніші продукти, виготовлені за найвищими стандартами.

Кверцетин природним чином отримують із квіткових бруньок прекрасного японського дерева пагоди (Sophora japonica L.). Екстракт за своєю природою багатий флавоноїдами, які мають антиоксидантні властивості.

Технологія Phytosome — це запатентований процес, який поєднує кверцетин із фосфоліпідами лецитину соняшнику, що забезпечує до 20 разів більше засвоєння та біодоступності кверцетину в організмі.

Суміш кверцетину Nature's Answer є просто кращим вибором кверцетину. Він поєднує в собі переваги фітосоми на основі кверцетину з цинком і міддю. Ці цільові інгредієнти разом із бромелайном, ферментом ананаса, діють разом, щоб забезпечити передовий рівень підтримки здоров’я верхніх дихальних шляхів, підтримуючи природну відповідь на випадкові алергії.

Використання

Як дієтичну добавку приймайте від однієї (1) до двох (2) капсул щодня під час їжі та 8 унцій води.

Композиція

Рослинна целюлоза (капсула), мальтодекстрин, діоксид кремнію, силікат кальцію.

Склад:
Розмір порції: 1 капсула
Порцій в упаковці: 60
Сума на порцію% добової норми
Цинк (у вигляді піколінату цинку)25 мг227%
Мідь (у вигляді глюконату міді)1 мг111%
Фітосома кверцетину(екстракт софори японської (квітки) фосфоліпідний комплекс із соняшнику)(стандартизований до 75 мг кверцетину) (як кверцефіт)250 мг
Бромелайн (із фруктів ананаса) (стандартизований до 360 GDU)150 мг
†Денна цінність не встановлена.