Огляд на Designs for Health, Emulsi-D3 Synergy, Вітамін D3, 55 мл

Designs for Health, Emulsi-D3 Synergy

Огляд на Designs for Health, Emulsi-D3 Synergy, Вітамін D3, 55 мл

Designs for Health, Emulsi-D3 Synergy

Опис

Emulsi-D3 Synergy — це концентрована, високобіологічно доступна рідка композиція вітаміну D, яка містить 2000 МО на 1 мл (одна повна крапельниця) разом із 250 мкг вітаміну K1 і 25 мкг вітаміну K2. Це зручна, приємна на смак і легко змішувана формула. Вітаміни D і K необхідні для здоров'я кісток і артерій, а також для підтримки імунної функції. Вітаміни K1 і K2 підтримують відкладення кальцію в кістках, а не в м’яких тканинах, таких як стінки артерій і нирки.

Інгредієнти

Розмір порції: 1 млПорції в упаковці: приблизно 59 Кількість на порцію / вітаміну D (у вигляді холекальциферолу) 50 мкг (2000 МО) / 250%вітаміну K (у вигляді вітаміну K1, фітонадіону 250 мкг; вітаміну K2, менахінону-7 25 мкг) 275 мкг / 229% Інші інгредієнти: рослинний гліцерин, очищена вода, вітамін Е. Без глютену / Без молочних продуктів / Без сої / Без ГМО / Зроблено в США / Сертифікат GMP

Дозування

Приймайте по 1 мл на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту, якщо ви приймаєте кумадин, варфарин або інші антикоагулянти. Колір, смак і щільність цього продукту можуть відрізнятися від партії до партії. Зберігайте при кімнатній температурі.

Алергія / Дієтичні потреби

Designs for Health, Emulsi-D3 Synergy, Вітамін D3, 55 мл
(5)
2276 грн
Доставлення