Огляд на Pure Encapsulations, GI Fortify, Підтримка кишківника, 4

Pure Encapsulations, G.I. Fortify

Огляд на Pure Encapsulations, GI Fortify, Підтримка кишківника, 400 г

Pure Encapsulations, G.I. Fortify

Опис

Коли ваш травний тракт працює добре, ви не дуже про це думаєте. Коли він не працює належним чином, це може бути єдиним, на чому ви можете зосередитися. Проблеми з травленням можуть призвести до багатьох невеликих, але неприємних побічних ефектів, включаючи запор або діарею. Хронічне погане функціонування вашої шлунково-кишкової системи може призвести до серйозних захворювань кишечника, таких як коліт, виразка, синдром подразненого кишечника та інші. Ось чому так важливо переконатися, що ваш шлунково-кишковий тракт є здоровим і усуває відходи з організму належним чином. Дослідження виявили низку рослинних елементів, які сприяють оптимальному здоров’ю кишечника. GI Fortify надає декілька з них.

GI Fortify містить усі ці важливі інгредієнти у зручній порошковій формі. Ця 400-грамова пляшка містить 45 порцій при змішуванні з водою. Рекомендоване дозування становить від однієї до трьох порцій на день. При трьох порціях на день цього контейнера вистачить приблизно на два тижні; при одній порції щодня‚ це має тривати приблизно сім тижнів.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Інгредієнти

Розмір порції: 1 мірна ложка (8,9 грама)Порції в упаковці: 45 Кількість на порцію / Калорії 25Загальний вміст вуглеводів 5 г / 2%Харчові волокна 4 г / 16%Цукри Білок 1 г / 2%Порошок подорожника (Plantago Ovata) (лушпиння) 4 г / *Льон (Linum usitatissimum) Порошок (насіння) 2,25 г / *L-глутамін (у вільній формі) 1 г / *Дегліциризована солодка (Glycyrrhiza glabra) Екстракт (корінь) 600 мг / *Алтей лікарський (Althaea officinalis) Екстракт (корінь) 400 мг / *Алое Віра (Aloe barbadensis) Екстракт (внутрішнє філе) 100 мг / *(Стандартизовано для вмісту 10% полісахаридів)Екстракт слизького в’яза (Ulmus fulva) (кора) 200 мг / *Трифала 90 мг / *(Запатентована суміш чебула міробалан (terminalia chebula)‚ belleric myrobalan (terminalia bellerica) та амла (emblica officinalis) Екстракти (плоди))*Денна норма (DV) не встановлена.Відсоток добових норм базується на дієті з 2‚000 калоріями. Інший інгредієнт: екстракт листя стевії, аскорбілпальмітат. Виготовлено та виготовлено з метою уникнення: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, додайте 1 порцію до 8-12 унцій води. Збовтайте, перемішайте або швидко змішайте та негайно випийте. Випийте додатково 8-12 унцій. наступна подача води. При вживанні цього продукту необхідно збільшити добову норму споживання води.

Запобіжні заходи

Зберігайте в герметичному прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого доступу: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-які проблеми зі здоров’ям або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігайте подалі від діти. Примітка: упаковано за вагою, а не за обсягом. Може виникнути осідання.

Алергія / Дієтичні потреби