Огляд на Solgar, Naturally Vitamin E 134 mg, Вітамін Е, 100 капсу

Solgar, Naturally Sourced Vitamin E 134 mg 200 IU

Огляд на Solgar, Naturally Vitamin E 134 mg, Вітамін Е, 100 капсул

Solgar, Naturally Sourced Vitamin E 134 mg 200 IU

Опис

Природний витамин Е є важливою поживною речовиною і є основним жиророзчинним антиоксидантом організму. Вітамін Е забезпечує поживну підтримку імунної системи. Вітамін Е потрібний для багатьох клітин, включаючи клітини сердечної м'язи. Він допомагає боротися з пошкоджуючими клітинами вільними радикалами, які викликають окислювальний стрес в організмі, що може сприяти передчасному старінню клітин. Ця формула містить природний витамин Е у вигляді d-альфа-токоферолу та змішані токоферолі, включаючи d-гаму, d-дельту та d-бета-токоферолі. Він пропонується у м'яких гелях на масляній основі для сприяння оптимальному всмоктуванню та засвоєнню.

Рекомендоване використання

Як харчову добавку для дорослих, приймайте один (1) софтгель один-два рази на день, бажано під час їжі або за вказівкою лікаря.

Інші інгредієнти

Сафлорова олія, желатин, рослинний гліцерин.

Не містить: глютену, пшениці, молочних продуктів, дріжджів, сахару, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів та барвників.

Попередження

Якщо ви вагітні, годуєте груддю, приймаєте будь-які ліки, плануєте будь-яку медичну або хірургічну процедуру з приводу будь-якого захворювання, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати будь-які харчові добавки. Припиніть використання та зверніться до лікаря, якщо виникнуть будь-які побічні реакції. Зберігати у недоступному для дітей. Зберігати при кімнатній температурі. Не використовуйте, якщо зовнішнє ущільнення пляшки відсутнє або пошкоджене.

Склад:
Розмір порції: 1 м'яка капсула
 Сума на порцію 
Калорії5 
Всього жиру0,5 г.1%
Вітамін Е (як d-альфа-токоферол)134 мг893%
Змішані токоферолі (надає токоферолі d-гама, d-дельта та d-бета)13,38 мг*
Відсоткові норми добові (DV) базуються на дієті з 2000 калорій. * Щоденна вартість (DV) не встановлена.