Огляд на Quality of Life, Cartiflex, Колаген 1200 мг, 60 капсул

Quality of Life Labs, Cartiflex

Огляд на Quality of Life, Cartiflex, Колаген 1200 мг, 60 капсул

Quality of Life Labs, Cartiflex

Опис

Суглоб — це місце з’єднання двох кісток. Кістки вкриті шаром слизького хряща, що дозволяє їм плавно ковзати відносно одна одної. На жаль, через нормальний процес старіння хрящ починає зношуватися, погіршуючи легкий рух кісток.

Cartiflex містить два клінічно перевірені інгредієнти — BioCell Collagen та хондроїтин сульфат. Ці інгредієнти були використані в численних подвійних сліпих, плацебо-контрольованих клінічних дослідженнях на людях. У результаті:

BioCell Collagen — запатентований інгредієнт, склад якого схожий на ваші суглоби. Окрім того, що він забезпечує високопоглинаючі гідролізовані пептиди колагену II типу (основний тип колагену в суглобових хрящах), він також містить гіалуронову кислоту (яка змащує суглоби) та хондроїтин (який підтримує матричну структуру хряща). Для ще більшої користі добавка Cartiflex додатково містить сульфат хондроїтину.

Використання

Приймати по 2 капсули двічі на день під час їди.

Композиція

Мікрокристалічна целюлоза, лейцин.

Колаген BioCell Collagen клінічно перевірявся на вживання порції 2 г на день,, що містить 400 мг хондроїтину. Окремі дослідження хондроїтинсульфату зазвичай використовують 800 мг/день. Cartiflex поєднує BioCell Collagen з додатковою порцією хондроїтину для отримання клінічно вивчених доз кожного інгредієнта.

Поживна цінність
Розмір порції: 2 капсули
Порцій в упаковці: 30
Кількість в 1 порції% від добової норми
Запатентована суміш колагену BioCell Collagen та хондроїтину сульфату1200 мг
Гідролізований курячий колаген типу II з грудини600 мг
Хондроітінсульфат400 мг
Гіалуронова кислота100 мг
† Добову норму не визначено.
Quality of Life, Cartiflex, Колаген 1200 мг, 60 капсул
(5)
1594 грн
Доставлення