Огляд на Magnesium Bisglycinate, Магній Бісглицинат, 120 г

Natural Factors, Magnesium Bisglycinate Pure 200 mg

Огляд на Magnesium Bisglycinate, Магній Бісглицинат, 120 г

Natural Factors, Magnesium Bisglycinate Pure 200 mg

Опис

Магній необхідний для правильного функціонування багатьох систем організму. Він допомагає підтримувати правильну функцію м’язів, підтримує нервову систему, допомагає у формуванні тканин і сприяє виробленню енергії. Бісгліцинат магнію сприяє легшому засвоєнню магнію травним шляхом.Isura: без ГМО: документація ✔Mass Spec: лабораторні випробування ✔

Рекомендоване використання

Приймайте 1 мірну ложку (2,4 г), змішану з водою або соком, один раз на день або за вказівкою лікаря.

Інші інгредієнти

Лимонна кислота.

Не містить штучних барвників, консервантів та підсолоджувачів; без молочних продуктів, крохмалю, цукру, пшениці, глютену, дріжджів, сої, кукурудзи, яєць, риби, молюсків, продуктів тваринного походження, солі, горіхів або ГМО.

Виготовлено компанією Natural Factors для забезпечення безпеки та ефективності відповідно до правил належної виробничої практики (GMP) FDA та Health Canada.

Попередження

Як і з будь-якою добавкою, проконсультуйтеся зі своїм медичним працівником перед використанням, якщо ви вагітні, годуєте грудьми або намагаєтеся завагітніти, або якщо ви приймаєте ліки, маєте медичні проблеми або очікуєте на операцію. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Запечатаний для вашого захисту. Не використовуйте, якщо пломба порушена. Для свіжості зберігайте в прохолодному сухому місці.

Склад:
Розмір порції: 1 ложка (2,4 г)
Порція в контейнері: 50
 Сума на порцію%добова вартість
Магній (бісгліцинат)200 мг 48%