Огляд на Vitamin C with Rose Hips, Вітамін C з шипшиною 1000 мг,

Solgar, Vitamin C with Rose Hips 1000 mg

Огляд на Vitamin C with Rose Hips, Вітамін C з шипшиною 1000 мг, 100 таблеток

Solgar, Vitamin C with Rose Hips 1000 mg

Вітамін С – це важливий водорозчинний вітамін, який необхідно отримувати з їжею чи добавками. Це одна з найпотужніших антиоксидантних поживних речовин, яка відіграє важливу роль у функціонуванні білих кров'яних тілець, які є життєво важливими компонентами імунної системи. Крім того, він сприяє утворенню колагену (сполучної тканини), який важливий для здоров'я нігтів, шкіри, волосся та суглобів. Вітамін С сприяє здоров'ю дихальних шляхів та кровообігу, а також корисний для здоров'я ясен. Ця формула містить чистий вітамін C разом із плодами шипшини, рослинним джерелом, що містить природну кількість вітаміну C, антоціанів та біофлавоноїдів.

В якості харчової добавки для дорослих приймайте по одній (1) таблетці на день, бажано під час їжі або за вказівкою лікаря. Безглютен, пшениця, молочні продукти, соя, дріжджі, цукор, натрій, штучний ароматизатор, підсолоджувач, консерванти та барвник.

*  Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або запобігання будь-яким захворюванням.

Склад: Розмір порції: 1 таблеткаПорцій в упаковці: 100 Кількість на порцію% Денна вартість Вітамін С1000 мг1,667% Шипшина (фрукт)62,5 мг* * Добова доза не визначена. рослинний магнію стеарат, рослинний гліцерин.
Vitamin C with Rose Hips, Вітамін C з шипшиною 1000 мг, 100 та...
(5)
880 грн
Доставлення