Огляд на Om Mushrooms, Fit, Гриби для тренувань, 200 г

Om Mushrooms, Fit Certified 100% Organic Mushroom Powder

Огляд на Om Mushrooms, Fit, Гриби для тренувань, 200 г

Om Mushrooms, Fit Certified 100% Organic Mushroom Powder

Опис

FITПаливо Fit.

Фітнес – це паливо для спортсмена. Створена для продуктивності, ця потужна суміш відповідає вашим потребам у тренуваннях. Кордицепс традиційно використовувався для отримання енергії та бадьорості. Левова грива допомагає підтримувати концентрацію та чіткість. Рейші допомагає організму адаптуватися до фізичних і психічних стресів і підвищує настрій. Фітнес ніколи не був таким хорошим. Сила до «грибів».

Ми розвиваємо наш ОМ.

Ми вирощуємо різноманітні види органічних грибів на нашій закритій фермі в Каліфорнії та враховуємо повну поживну цінність циклу вирощування. Цілісні гриби важливі, оскільки вони забезпечують повний спектр активних сполук для підтримки оптимального здоров’я. Тож ви можете посперечатися, що ваші бета-глюкани ефективні.

Використання

Совок. Перемішайте. Ommm Ваш щоденний ритуал.

Додайте одну чайну ложку (2 грами) щодня, щоб покращити свій смузі, гриби — матчу, підбадьорити каву та наситити свої рецепти. Для оптимальної підтримки приймайте дві чайні ложки (4 г) на день.

Композиція

Склад:
Розмір порції: 1 чайна ложка (2 грами)
Порцій в упаковці: 100
 Сума на порцію% добової норми
Калорії10 
Сертифікована 100% органічна грибна сумішкордицепса (Cordyceps militaris), кордицепса (Cordyceps sinensis), рейші (Ganoderma lucidum) і левової гриви (Hericium erinaceus), біомаса міцелію та порошок плодового тіла, культивований на органічному цільному вівсі (Avena sativa).2 роки
†Денна цінність не встановлена.
Om Mushrooms, Fit, Гриби для тренувань, 200 г
(5)
   
Відсутній товар