Огляд на Emerald, Anti-Aging Complex, Антиоксиданти, 60 капсул

Emerald, Anti-Aging Complex

Огляд на Emerald, Anti-Aging Complex, Антиоксиданти, 60 капсул

Emerald, Anti-Aging Complex

Опис

Emerald Anti-Aging Complex — це потужна суміш чудових форм антиоксидантів, включаючи R-альфа-ліпоєву, кислоту, екстракт європейських виноградних кісточок, клінічно доведений Setria L-глутатіон, «головний антиоксидант» для детоксикації печінки та екстракт фітосоми Meriva для допомагають боротися з наслідками старіння внаслідок пошкодження вільними радикалами та сприяють:

Emerald прагне створювати тільки чисті, чисті продукти без добавок. Ви можете бути на 100% впевнені, що наші інгредієнти в найчистішому вигляді.

Рекомендоване використання

Дорослим приймайте по дві (2) капсули на день з їжею або без їжі.

Інші інгредієнти

Овочева капсула.

Інформація про алерген: Без кукурудзи, без молока, без солі, без дріжджів, без сої, без цукру, без пшениці, без штучних ароматизаторів і консервантів.

Продукт виготовляється на підприємстві, що переробляє молоко, яйця, сою, горіхи, рибу та молюсків.

Попередження

Зберігати в недоступному для дітей. Не використовуйте, якщо захисна пломба на кришці або надрукована внутрішня пломба відсутня або зламана. Проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви вагітні, годуєте грудьми, в даний час отримуєте рецепт, ліки або у вас діагностовано захворювання. Зберігайте в прохолодному сухому місці.

Склад:
Розмір порції: 2 капсули
Кількість порцій в упаковці: 30
 Сума на порцію%добова вартість
L-глутатіон (як сетрія)45 мг
CoQ10 (японське ферментоване 98%)65 мг
Транс-ресвератрол (стандартизований з 50% Polygonum Cuspidatum)75 мг
Європейський екстракт виноградних кісточок (фрукти) (стандартизований до 95% OPC)100 мг
R-альфа-ліпоєва кислота25 мг
Супер антивікова сумішпорошку гранатового соку (фрукти) (Punica granatum), комплексу токотрієнів, порошку ягід асаї (Euterpe Oleracea) (ліофілізованих фруктів), екстракту граната (фрукти) (40% елагової кислоти), екстракту кореня куркуми Meriva ( 18-22% куркуміноїдів і 40% фосфатидилхоліну на основі соняшнику)930 мг
† Відсоток добової вартості не встановлено