Огляд на Uric Acid Control, Підтримка рівня сечової кислоти, 60 к

Life Extension, Uric Acid Control

Огляд на Uric Acid Control, Підтримка рівня сечової кислоти, 60 капсул

Life Extension, Uric Acid Control

Опис

Бібхітакі (Terminalia bellerica) — це давня аюрведична рослина, що приносить їстівні плоди. У клінічних дослідженнях було показано, що багатий танінами екстракт цього плоду допомагає підтримувати рівень сечової кислоти в межах нормального діапазону. Цей стандартизований екстракт плодів бібхітакі (T. bellerica), на патент для якого подана заявка, пригнічує фермент ксантиноксидазу, таким чином модулюючи синтез сечової кислоти.

Ayuric — це клінічно вивчений веганський водорозчинний продукт, що підтримує нормальний рівень сечової кислоти.

Переваги добавки для контролю рівня сечової кислоти

Отримайте важливу підтримку за допомогою добавки для контролю рівня сечової кислоти з екстрактом Ayuric, на патент для якого подана заявка. Цей стандартизований екстракт плодів бібхітакі (Terminalia bellerica), на патент для якого подана заявка, пригнічує ксантиноксидазу, таким чином модулюючи синтез сечової кислоти.

У випадковому плацебо-контрольованому дослідженні, яке проводилося протягом 24 тижнів, добровольці з підвищеним рівнем сечової кислоти отримували по одній капсулі з 500 мг екстракту бібхітакі (T. bellerica) двічі на день. Результати показали, що в середньому рівень сечової кислоти зменшився на 9,8 % лише за 4 тижні. В кінці дослідження результати показували зниження рівня сечової кислоти на 28,4 % без будь-яких побічних ефектів.

Це зниження рівня сечової кислоти дозволило 89 % учасників, які приймали екстракт, досягти того рівня сечової кислоти в сироватці крові, який для них був бажаним.

Крім того, дані доклінічних досліджень дозволяють припустити, що біоактивні сполуки бібхітакі (T. bellerica) також можуть підтримувати нормальну реакцію на запальні чинники і мають антиоксидантні властивості.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю інформацію на етикетці й неухильно дотримуйтесь інструкцій.

Приймати по одній (1) капсулі двічі на день (після сніданку та після вечері) або згідно з рекомендаціями лікаря.

Композиція

Рослинна целюлоза (капсула), мікрокристалічна целюлоза, стеаринова кислота, діоксид кремнію.

Поживна цінність
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
 Кількість в 1 порції% від добової норми
Екстракт плодів бібхітакі (Terminalia bellerica) Ayuric [стандартизований до 15 % танінів]500 мг 
 Добову норму не визначено.