Огляд на Life Extension, Taurine 1000 mg, L-Таурін 1000 мг, 90 ка

Life Extension, Taurine 1000 mg

Огляд на Life Extension, Taurine 1000 mg, L-Таурін 1000 мг, 90 капсул

Life Extension, Taurine 1000 mg

Опис

Відомо, що амінокислота таурин підтримує здоров'я серця. Але таурин має ряд інших переваг для здоров'я: від підвищення стабільності клітинних мембран до стимулювання нормальної роботи нервової системи. Крім того, таурин допомагає підтримувати вже нормалізований кров’яний тиск і рівень глюкози в крові, сприяє здоровій реакції на інсулін і багато іншого.

L-таурин підтримує здоров’я серця, допомагає підтримувати вже нормальний кров’яний тиск і багато іншого.

Переваги таурину

Таурин: одна з найпоширеніших амінокислот

Таурин — одна з найпоширеніших амінокислот в організмі людини. Він міститься в більшості тканин, включаючи серце, печінку, нирки і мозок. Присутність таурину в організмі пов’язано з широким спектром переваг для здоров’я, особливо серця і серцево-судинної системи.

Таурин — це амінокислота, яка міститься в більшості клітин і тканин організму людини. Це одна з найпоширеніших вільних амінокислот в організмі. Таурин регулює рух води і кальцію через клітинні мембрани, тим самим допомагаючи підтримувати стабільність клітинних мембран. Він також бере участь у виробленні солей жовчі в печінці.

Сприяє здоров’ю серця і багато чому іншому

Дослідження показують, що таурин сприяє здоров’ю серцево-судинної системи різними способами. Таурин допомагає підтримувати вже нормальний кров’яний тиск, серцевий ритм і роботу судин, а також сприяє здоровим скороченням серцевого м’яза. Крім того, харчовий таурин може сприяти нормальній інсуліновій відповіді і підтримці вже нормального рівня глюкози в крові.

Таурин і здоров’я нервової системи

Найбільша концентрація таурину знаходиться в збудливих тканинах центральної нервової системи. Він грає важливу нейрозахисну роль, почасти завдяки своїй здатності підтримувати водний і електролітний баланс клітинних мембран, пригнічувати окислювальні процеси і сприяти здоровій запальнійреакції.

Таурин і здоров’я м’язів

Таурин підтримує здоров’я скелетних м’язів і, як було доведено, забезпечує працездатність, допомагає підтримувати м’язову масу і функції організму в міру старіння. Наявні дані вказують на те, що таурин сприяє здоровому старінню і сприяє довголіттю.

Згідно з опублікованими дослідженнями таурин

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю інформацію на етикетці й суворо дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте по одній (1) капсулі до трьох разів на день натщесерце або згідно з рекомендаціями лікаря.

Композиція

Рослинна целюлоза (капсула), діоксид кремнію, рослинний стеарат.

Поживна цінність
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
 Кількість в 1 порції% від добової норми
Таурин1000 мг 
 Добову норму не визначено.