Огляд на Menopause 731, Підтримка менопаузи 731, 30 таблеток

Life Extension, Menopause 731

Огляд на Menopause 731, Підтримка менопаузи 731, 30 таблеток

Life Extension, Menopause 731

Menopause 731 використовує клінічно вивчений екстракт кореня сибірського ревеню (R. rhaponticum) для усунення 11 поширених дискомфортів менопаузи: припливи, нічна пітливість, дратівливість, перепади настрою, порушення сну, виснаження, дискомфорт у суглобах і м’язах, сухість піхви, здоров’я сечовивідних шляхів. і статева функція.

Menopause 731 пропонує комплексне полегшення менопаузи в таблетках, що не містять сої та гормонів, які приймаються один раз на добу.

Переваги Menopause 731

Menopause 731 використовує клінічно вивчений екстракт кореня сибірського ревеню (Rheum rhaponticum L.) для лікування припливів, нічної пітливості, дратівливості, перепадів настрою, розладів сну, виснаження, дискомфорту в суглобах і м’язах, вагінальної сухості, здоров’я сечовипускання та сексуальної функції, пов’язаної з менопауза. Це комплексне полегшення менопаузи в зручній таблетці для прийому один раз на день.

Menopause 731 містить екстракт R. rhaponticum, стандартизований за двома унікальними сполуками: рапонтицин і дезоксирапонтицин. У доклінічних дослідженнях цей унікальний екстракт вибірково активував специфічний рецептор естрогену, ER-β, залишаючи в спокої рецептор ER-α. Вчені вважають, що саме тому Menopause 731 полегшує поширений менопаузальний дискомфорт.

Клінічно оцінено у понад 400 жінок

Стандартизований екстракт у нашій формулі Menopause 731 вивчався в рандомізованих плацебо-контрольованих клінічних дослідженнях, які тривали від 12 тижнів до двох років. Результати оцінювали за допомогою стандартизованих дослідницьких анкет, призначених для оцінки менопаузального дискомфорту; а також спеціалізоване опитування, яке оцінює настрій та емоційний стан пацієнтів.

Дослідження показали, що екстракт R. rhaponticum виробляє:

Припливи, дратівливість, перепади настрою тощо

Цей екстракт приніс значне полегшення 11 різних неприємностей менопаузи, особливо у жінок, які відчували припливи, нічне потовиділення, дратівливість і перепади настрою. Примітно, що учасники дослідження повідомили про покращення всіх своїх неприємних відчуттів, включаючи порушення сну, виснаження, дискомфорт у суглобах і м’язах, сухість піхви, а також про покращення сечового та сексуального здоров’я.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте одну (1) таблетку щодня або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Мікрокристалічна целюлоза, стеаринова кислота, натрію кроскармелоза, діоксид кремнію, кишковорозчинна оболонка (етилцелюлоза, альгінат натрію, тригліцериди середнього ланцюга, олеїнова кислота).

Склад:
Розмір порції: 1 вегетаріанська таблетка, вкрита кишковорозчинною оболонкою
 Сума на порцію% добової норми
ERr 731 Ревеню сибірського(Rheum rhaponticum L.) екстракт (корінь)[станд. до ≥ 54% рапонтицину, ≥ 27% дезоксирапонтицину]4 мг 
Денна цінність не встановлена.