Огляд на Chromium Picolinate 200 mcg, Піколінат Хрому 200 мкг, 18

Solgar, Chromium Picolinate 200 mcg

Огляд на Chromium Picolinate 200 mcg, Піколінат Хрому 200 мкг, 180 капсул

Solgar, Chromium Picolinate 200 mcg

Опис

Хром є важливим мікроелементом, який відіграє важливу роль у допомозі інсуліну регулювати рівень глюкози в крові. Разом із поживною дієтою хром може допомогти підтримувати здоровий рівень цукру в крові вже в межах норми. Крім того, хром бере участь у вивільненні енергії з клітин і необхідний для правильного функціонування рецепторів, необхідних для метаболізму поживних речовин. Цей препарат містить тривалентний біологічно активний хром.

Рекомендоване використання

Як дієтичну добавку для дорослих приймайте одну (1) овочеву капсулу три (3) рази на день, бажано під час їжі або за вказівкою лікаря.

Інші інгредієнти

Мікрокристалічна целюлоза, рослинна целюлоза, рослинний стеарат магнію.

Не містить: глютену, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів і барвників.

Попередження

Не призначений для використання вагітними або годуючими жінками. Якщо ви вагітні, приймаєте будь-які ліки або маєте будь-які захворювання, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати будь-яку дієтичну добавку. Припиніть використання та проконсультуйтеся зі своїм лікарем, якщо виникнуть будь-які побічні реакції. Діабетики та гіпоглікемії застосовувати тільки під наглядом лікаря. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати в прохолодному сухому місці. Не використовуйте, якщо зовнішня кришка пляшки відсутня, розірвана або пошкоджена.

Склад:
Розмір порції: 1 овочева капсула
 Сума на порцію%DV
Хром (як піколінат хрому)200 мкг571%
DV = добова норма