Огляд на Jarro-Dophilus Vaginal 5, Вагінальні пробіотики, 60 капс

Jarrow Formulas, Jarro-Dophilus Vaginal Probiotic Women 5 Billion

Огляд на Jarro-Dophilus Vaginal 5, Вагінальні пробіотики, 60 капсул

Jarrow Formulas, Jarro-Dophilus Vaginal Probiotic Women 5 Billion

Опис

Єдиний справжній жіночий пробіотик із чотирма штамами, що живуть у здоровому вагінальному тракті 

Jarro-Dophilus Women поєднує в собі найпоширеніші вагінальні види Lactobacillus і, як було клінічно доведено, ефективний у кількості 5-10 мільярдів для відновлення здорової вагінальної флори.

Небажані бактерії не розвиваються в кислому середовищі. Запатентовані штами Jarro-Dophilus Women виробляють молочну кислоту та перекис водню (H2O 2 ), і, як було показано в клінічних дослідженнях, знижують рН піхви, створюючи помірно кисле та більш здорове мікробне середовище.

4 клінічно задокументовані корисні штами Lactobacillus з піхвиПлями мають значенняКоли справа доходить до ефективних пробіотиків, клінічно задокументовано, що штами мають значення. EnteroGuard захищає пробіотики та протистоїть шлунковій кислоті за допомогою харчового, pH-чутливого покриття.

Використання

Для підтримки приймайте по 1 капсулі в день. За потреби збільште до 1 капсули двічі на день або приймайте за вказівкою кваліфікованого медичного працівника.

Приймати не менше 1-2 годин після прийому антибіотиків. Не використовуйте ці кишковорозчинні капсули для прямого вагінального введення.

Композиція

Кукурудзяний крохмаль, целюлоза, мальтодекстрин, тапіоковий крохмаль, сахароза та діоксид кремнію. Вегетаріанська капсула складається з гідроксипропілметилцелюлози. Чутливе до рівню pH кишковорозчинне покриття складається з модифікованої целюлози, силікату кальцію, триетилового цитрату, альгінату натрію та целюлозної камеді.

Не містить пшениці, глютену, сої, молочних продуктів, яйця, риби й молюсків, арахісу та деревних горіхів.

Не містить основних алергенів.

Склад:
Розмір порції: 1 капсула
Порцій в упаковці: 60
 Сума на порцію% добової норми
Загальна кількість пробіотиків Lactobacillus crispatus, LbV 88 Lactobacillus gasseri, LbV 150N Lactobacillus jensenii, LbV 116 Lactobacillus rhamnosus, LbV 965 мільярдів життєздатних клітин (мінімум)†††
†Мінімум 5 мільярдів життєздатних клітин на момент споживання за рекомендованих умов зберігання та протягом терміну найкращого використання. †† Денна цінність не встановлена.