Огляд на Thorne, Ultimate-E, Вітамін E Токофероли, 60 капсул

Thorne, Ultimate-E

Огляд на Thorne, Ultimate-E, Вітамін E Токофероли, 60 капсул

Thorne, Ultimate-E

Опис

Thorne's Ultimate-E містить змішані токофероли та забезпечує життєво важливу антиоксидантну активність у жиророзчинних тканинах. Численні клінічні дослідження показали, що вітамін Е корисний для серцево-судинної системи. Ultimate-E з його природним співвідношенням токоферолів є ефективним способом доповнення вітаміну E без додавання соєвої олії як наповнювача. Нещодавні дослідження змішаних токоферолів показують, що вони мають сильніший інгібуючий ефект на перекисне окислення ліпідів, ніж альфа-токоферол окремо, що вказує на більш потужний антиоксидантний ефект. Інгредієнт вітаміну Е Thorne видобувається із суміші рослинних олій, включаючи соєву олію. Однак будь-які потенційно алергенні залишки сої видаляються під час процесу дистиляції, і Ultimate-E не розбавляється соєвою олією.

Токофероли забезпечують захист від вільних радикалів та інших побічних продуктів оксигенації, включаючи пероксиди ліпідів і синглетні радикали кисню. Гамма-токоферол пригнічує фермент циклооксигеназу, тоді як альфа-токоферол не має значного впливу на цей фермент. Дослідження на людях, у яких порівнювали дієти, додані гамма- та альфа-токофероли, з дієтами, доповненими лише альфа-токоферолом, виявили більший захист ДНК у групі змішаного токоферолу, ніж у групі альфа-токоферолу. Оскільки токофероли в Ultimate-E походять із природного джерела, профіль токоферолу може дещо відрізнятися від партії до партії, хоча до кожної партії додається додатковий альфа-токоферол, щоб стандартизувати кількість цього важливого токоферолу до 500 МО на гель. шапка.

Використання

Приймайте по 1 гелевій капсулі один-три рази на день або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Желатин (бичачий), очищена вода та гліцерин (рослинне джерело), ​​гелева кришка, тригліцеридна олія середнього ланцюга.

Склад:
Розмір порції: одна гелева капсула
 Кожен Gelcap містить:%DV
Вітамін Е (як d-альфа-токоферол із 1000 мг змішаних токоферолів) (500 МО)335 мг АТ2233%
Добова норма (DV)
Типовий профіль Ultimate-E:
d-альфа-токоферол (500 МО)335 мг АТ
Бета-токоферол9-11 мг
Гамма-токоферол400 - 450 мг
Дельта токоферол140 - 190 мг
Бета, гамма та дельта токофероли не мають визнаних еквівалентів МО. Бета-, гамма- та дельта-токофероли дещо відрізняються в залежності від цього натурального продукту, вага якого скоригована для досягнення 500 МО d-альфа-токоферолу.