Огляд на Jarro-Dophilus Vaginal 5, Вагінальні пробіотики, 30 капс

Jarrow Formulas, Jarro-Dophilus Women 5 Billion Vaginal Probiotic

Огляд на Jarro-Dophilus Vaginal 5, Вагінальні пробіотики, 30 капсул

Jarrow Formulas, Jarro-Dophilus Women 5 Billion Vaginal Probiotic

Опис

Єдиний справжній жіночий пробіотик з чотирма штамами, що мешкають у здоровому піхвовому тракті

Жіно Jarro-Dophilus поєднує в собі найпоширеніші види вагінальних лактобактерій і клінічно доведено, що їх ефективність становить 5-10 мільярдів, допомагаючи відновити здорову флору піхви.

Небажані бактерії не процвітають у кислому середовищі. Запатентовані жінками штами Jarro-Dophilus виробляють молочну кислоту та перекис водню (H202), і в клінічних дослідженнях було показано, що вони знижують рН піхви, створюючи злегка кисле та здорове мікробне середовище.

4 Клінічно задокументовані корисні штами лактобактерій з піхви

Рекомендоване використання

У холодильнику немає необхідності.

Для підтримки приймати по 1 капсулі на день. За необхідності збільште до 1 капсули двічі на день або прийміть за вказівкою вашого кваліфікованого медичного працівника.

Приймати принаймні через 1-2 години після прийому антибіотиків. Не використовуйте ці капсули з кишковорозчинною оболонкою для прямого введення піхви.

Інші інгредієнти

Крохмаль з целюлози та тапіоки. Вегетаріанська капсула складається з гідроксипропілметилцелюлози. Кишковорозчинне покриття, чутливе до рН, складається з модифікованої целюлози, силікату магнію, триетилцитрату, альгінату натрію та целюлозної смоли.

Ні пшениці, глютену, соєвих бобів, молочних продуктів, яєць, риби/молюсків або арахісу/горіхів.

Підходить для веганів/вегетаріанців. Не містить основних алергенів.

Попередження

Не вимагає охолодження і краще зберігати в прохолодному сухому місці. Уникайте зберігання при температурі вище 77ºF (25ºC).

Зберігати в недоступному для дітей місці.

Склад:

Розмір порції: 1 капсула

Обслуговування в контейнері: 30
 Сума на порцію%Щоденна вартість
Загальний пробіотик5 мільярдів життєздатних† †
РахуватиКлітини (мінімум) † 
Lactobacillus crispatus, LbV 88 Lactobacillus gasseri, LbV 150 N Lactobacillus jensenii, LbV 116 Lactobacillus rhamnosus, LbV 96  
† Мінімум 5 мільярдів життєздатних клітин під час споживання, за рекомендованих умов зберігання та в межах дати «Найкраще до використання». ††Денна цінність не встановлена.