Огляд на Source Naturals, Pterostilbene 50 mg, Птеростильбен, 120

Source Naturals, Pterostilbene 50 mg

Огляд на Source Naturals, Pterostilbene 50 mg, Птеростильбен, 120 капсул

Source Naturals, Pterostilbene 50 mg

Опис

pTeroPure Pterostilbene - це 99% чистий птеростильбен, сполука, яка в невеликих кількостях зустрічається в таких фруктах, як чорниця, ягідка та виноград. Птеростилбен за структурою подібний до сполуки для боротьби зі старінням ресвератролу, але він більш біодоступний, і попередні дослідження показують, що птеростильбен може сприяти здоровій когнітивній функції та підтримувати рівень глюкози вже в межах норми. Нова наука показує, що це також може допомогти підтримати здоровий рівень ліпідів у крові та здорову реакцію.

Рекомендоване використання

1 капсула на день.

Інші інгредієнти

Мікрокристалічна целюлоза, гідроксипропілметилцелюлоза (капсула), мальтодекстрин та магнію стеарат.

Підходить для вегетаріанців. Не містить дріжджів, молочних продуктів, яєць, клейковини, сої та пшениці. Не містить цукру, крохмалю, солі, консервантів або штучних барвників, ароматизаторів або ароматизаторів.

Попередження

Якщо ви вагітні, можете завагітніти, годуєте грудьми або приймаєте будь -які ліки, що відпускаються за рецептом (особливо при цукровому діабеті або дисбалансі глюкози), перед використанням цього продукту проконсультуйтеся з лікарем.

Не використовуйте гниди, якщо зламана або відсутня будь-яка ущільнювальна манжета. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Склад:
Розмір порції: 1 капсула
Сума на порцію%Щоденна вартість
Птеростилбен (pTeroPure)50 мг
†Денна цінність не встановлена.