Огляд на Omega Foundations Super Omega-3, Риб'ячий жир Омега-3, 2

Life Extension, Omega Foundations Super Omega-3

Огляд на Omega Foundations Super Omega-3, Риб'ячий жир Омега-3, 240 капсул

Life Extension, Omega Foundations Super Omega-3

Опис

Жирні кислоти ЕПК і ДГК з риб'ячого жиру підтримують здоров'я серцево-судинної системи, мозку і мають інші корисні властивості. Створена з урахуванням переваг середземноморської дієти, добавка Super Omega-3 містить жирні кислоти омега-3 ЕПК і ДГК, необхідні вашому організму, а також ефективні поліфеноли оливи і лігнани кунжуту, що забезпечують додаткову користь для серцево-судинної системи, когнітивних функцій і здоров'я всього організму

Super Omega-3 з ЕПК і ДГК — це наша найбільш продавана добавка з риб'ячим жиром, що містить жирні кислоти омега-3. Цей продукт забезпечує оптимальну дозу жирних кислот омега-3 ЕПК і ДГК. Створена під натхненням від корисної для серця середземноморської дієти, добавка Super Omega-3 містить ефективні оливкові поліфеноли і лігнани кунжуту, що мають додаткові корисні властивості.

Середземноморська дієта, в якій основними продуктами харчування є оливкова олія першого віджиму і морепродукти, асоціюється у людей зі здоров'ям серця і збільшенням тривалості життя. Ця здорова дієта надихнула нас на створення продукту, що поєднує в собі чистий висококонцентрований риб'ячий жир, лігнани кунжуту і унікальні поліфеноли, отримані з екстракту оливи.

Інші переваги риб'ячого жиру омега-3

Жирні кислоти омега-3 підтримують здоров'я серця і кровоносних судин, покращують кровотік, допомагають підтримувати вже нормальний артеріальний тиск і сприяють придушенню запальних факторів для підтримки загального здоров'я організму.

Ці незамінні жири також допомагають підтримувати здоровий рівень холестерину ЛПНЩ і ЛПВЩ і тригліцеридів. Було доведено, що добавки з омега-3 стимулюють нормальну когнітивну функцію, підтримують гарний настрій і сприяють довголіттю.

5-зіркова формула, що володіє сертифікатом IFOS

Ми виробляємо Super Omega-3 з використанням концентрату риб'ячого жиру з анчоусів, виловлених в південній частині Тихого океану. Цей риб'ячий жир, отриманий з риби, виловленої біля берегів Чилі в рамках промислу, сприятливого для морських ссавців, обробляється протягом декількох годин після збору для забезпечення виняткової свіжості. Риб'ячий жир в нашій формулі Super Omega-3 отримав найвищу 5-зіркову оцінку від IFOS, незалежної організації, яка встановлює стандарти чистоти, ефективності і свіжості для риб'ячого жиру.

Екстракт оливок (плоди і листя) Polyphen-Oil

Всі наші добавки Super Omega-3 містять екстракт оливи Polyphen-Oil. Він сконцентрований і стандартизований, щоб забезпечити корисні властивості поліфенолів оливи, які сприяють зміцненню здоров'я. Кожна порція (2 капсули) включає в себе таку кількість оливкового поліфенолу, яка міститься в більш ніж 4 столових ложках оливкової олії першого холодного віджиму.

Ці поліфеноли сприятливо впливають на обмін речовин і забезпечують захист від оксидативного стресу, а також сприяють нормальній реакції на запалення.

Лігнани кунжуту і натуральний лимонний ароматизатор

Для посилення корисних властивостей риб'ячого жиру ми включили до складу формули Super Omega-3 лігнани кунжута. Крім того, ми додали в неї натуральний ароматизатор зі смаком лимона, щоб запобігти появі рибного присмаку, який деякі особи можуть відчувати після прийому добавок з жирними кислотами омега-3.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю інформацію на етикетці й неухильно дотримуйтесь інструкцій.

Приймати по чотири (4) капсули два рази на день під час їжі або згідно з рекомендаціями лікаря.

Композиція

Концентрат високорафінованого риб’ячого жиру (анчоуси), желатин, гліцерин, очищена вода, діоксид кремнію, натуральний ароматизатор, соняшниковий лецитин, барвник «Карамель», змішані токофероли, екстракт розмарину, мальтодекстрин.

Поживна цінність
Розмір порції: 4 капсули
Порцій в упаковці: 60
 Кількість в 1 порції% від добової норми
Калорії25 
Загальний вміст жирів2,5 роки4 %†
Холестерин function save(b,callback){ var decuk = encodeURIComponent(tinymce.get('edecuk').getContent({format: 'raw'})); $.ajax({ type: "POST", url: env.sys.mods + "dec/update.php", dataType: "json", data: "edecukhtml=" + decuk + "&id=" + env.sys.id, beforeSend: function () { b.html('Ожидайте'); }, success: function (data) { if (data.code == "200") { if(callback !== null){ callback(b); }else{ b.html('Сохранено'); } } else { b.html('Ошибка'); msg.text(data.msg, 0); } } }); } $(".bsave").on('click', function (e) { e.preventDefault(); save($(this),null); }); tinymce.init({ forced_root_block: '', force_br_newlines: true, force_p_newlines: false, selector: "#edecuk", height: "480", plugins: "advlist anchor autolink code image link lists media paste preview print table textcolor wordcount" });