Nootropics Depot, Longvida Curcumin Powder, Куркумін, 60 г

Код: 79991
Фото товару Nootropics Depot, Longvida Curcumin Powder, Куркумін, 60 г
Фото складу Nootropics Depot, Longvida Curcumin Powder, Куркумін, 60 г
Фото використання Nootropics Depot, Longvida Curcumin Powder, Куркумін, 60 г
Основне фото товара Nootropics Depot, Longvida Curcumin Powder, Куркумін, 60 г
(5)
3943 грн
В наявності 1 шт.
Термін придатності до 30.06.2025
Товар відправимо 28.06.2024
Що таке порошок екстракту куркуміну Longvida? Longvida оптимізований порошок екстракту куркуміну пропонує оптимізовану формулу куркуміну, потужної природної сполуки, що балансує окислення. Оптимізована формула забезпечує краще ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Nootropics Depot Куркумін 60 г

Nootropics Depot, Longvida Curcumin Powder, Куркумін, 60 г

Що таке порошок екстракту куркуміну Longvida?

Longvida оптимізований порошок екстракту куркуміну пропонує оптимізовану формулу куркуміну, потужної природної сполуки, що балансує окислення. Оптимізована формула забезпечує краще поглинання куркуміну цільовою тканиною на основі таких факторів, як проникність, стабільність і розчинність.

Longvida оптимізований порошок екстракту куркуміну був розроблений спільно з неврологами з UCLA. Добавка пропонує більший профіль безпеки та використовує власний процес для максимізації біодоступності та засвоєння.

Що таке куркумін?

Куркумін є активним інгредієнтом куркуми, який надає спеції жовтий відтінок. Його також можна знайти в менших кількостях в імбирі. У виділеному вигляді куркумін являє собою невелику молекулу, яка поперемінно називається куркуміноїдом, і має подібну дію, як і інші поліфеноли, клас органічних мікроелементів, які часто діють як сполуки, що врівноважують окислення.

Яким би ефективним не був куркумін, він, як правило, має низьку біодоступність у своїй нормальній формі. Якщо його не оптимізувати, куркумін часто повністю потрапляє в товсту кишку. Куркумін часто слід вживати з іншими добавками, найчастіше з екстрактом чорного перцю під назвою піперин, щоб покращити засвоєння. Однак порошок екстракту куркуміну, оптимізований Longvida, усуває необхідність додавання добавок, покращуючи біодоступність куркуміну, щоб гарантувати, що він досягає всіх частин вашого тіла. Він не містить піперин, токсини або нестабільні масла з коренів куркуми.

Переваги порошку оптимізованого екстракту куркуміну Longvida

Згідно з різними дослідженнями, Longvida оптимізувала порошок екстракту куркуміну. Як поліфенол, куркумін може похвалитися властивостями балансування окислення. Сполуки, що врівноважують окислення, допомагають нейтралізувати вільні радикали. Вільні радикали утворюються природним шляхом як продукт окислення клітин. Якщо їх не контролювати, вільні радикали можуть пошкодити ваші клітини та ДНК, що призведе до різноманітних можливих захворювань із віком. Сполуки, що врівноважують окислення, захищають вашу систему від цих вільних радикалів. Деякі дослідження також виявили, що куркумін також може підвищити активність існуючих ферментів вашого організму.

Також було показано, що куркумін має ефект балансування запалення. Це пропонує широкий спектр потенційних застосувань. Наприклад, куркумін може збалансувати запалення в товстій кишці та травному тракті, щоб допомогти травленню. Властивості балансування запалення також можуть сприяти здоров’ю клітин.

Деякі дослідження показали, що куркумін може покращувати настрій, посилюючи серотонін і нейротрофічний фактор, отриманий у мозку.

Longvida не містить піперин, інгібітор глюкуронізації, який може підвищити біодоступність обох поживних речовин, а також потенційних токсинів. Longvida також не містить нестабільних, летких олій з кореня куркуми.

Дозування куркуміну

Як дієтичну добавку приймайте 400 мг оптимізованого екстракту куркуміну Longvida один раз на день.

Екстракт куркуміну може мати синергічний ефект у поєднанні з екстрактом зеленого чаю.

Де купити куркумін Longvida?

Nootropics Depot пропонує баночки по 30 або 60 г високоякісного порошку екстракту куркуміну Longvida. Куркумін Longvida від Nootropics Depot пройшов лабораторні випробування та підтверджено чистоту та ідентичність продукту.

Щоб дізнатися більше, прочитайте огляди та досвід Longvida Curcumin нижче.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Куркумін (Curcumin)
Nootropics Depot, Shoden Ashwagandha Powder, Ашваганда, 30 г
(5)
2331 грн
У наявності
Nootropics Depot, L-Theanine Powder, L-Теанін, 250 г
(5)
1613 грн
У наявності