OptiAll Eye Health, Підтримка здоров'я зору, 60 капсул

Код: 6100
Фото товару OptiAll Eye Health, Підтримка здоров'я зору, 60 капсул
Фото складу OptiAll Eye Health, Підтримка здоров'я зору, 60 капсул
Фото використання OptiAll Eye Health, Підтримка здоров'я зору, 60 капсул
Основне фото товара OptiAll Eye Health, Підтримка здоров'я зору, 60 капсул
(5)
1159 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 29.05.2024, без передоплати
Харчова добавка. Як працює окоЛюдське око дивовижне. Те, що ми вважаємо простим актом бачення, насправді є складним процесом, який відбувається з неймовірною швидкістю. Світло потрапляє в ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.12 кг

Natural Care Підтримка здоров'я зору 60 капсул

OptiAll Eye Health, Підтримка здоров'я зору, 60 капсул

Опис

Як працює око

Людське око дивовижне. Те, що ми вважаємо простим актом бачення, насправді є складним процесом, який відбувається з неймовірною швидкістю.

Світло потрапляє в око через зіницю (круглий отвір у центрі кольорової райдужної оболонки), яка відкривається та закривається та контролює, скільки світла потрапляє в око. Світло фокусується лінзою (безпосередньо за райдужною оболонкою), яка регулює свою форму за допомогою м’язів і зв’язок. Лінза виконує делікатне фокусування світлових променів на сітківці, фоторецепторних нервових клітинах, які вистилають внутрішню задню стінку ока.

Фоторецепторні клітини перетворюють світлові промені на електричні імпульси та посилають їх через зоровий нерв до мозку, де сприймається зображення. Усі життєво важливі компоненти ока повинні функціонувати належним чином, щоб забезпечити чітке бачення. Все, що заважає цьому делікатному процесу, може призвести до погіршення зору.

Наш дорогоцінний зір

З того моменту, як ми прокидаємося вранці, і до того, як ми засинаємо ввечері, ми залежимо від нашого відчуття зору для нашого контакту зі світом і людьми в нашому житті. Хороший зір і здоров'я очей - це питання, яке турбує старих і малих.

Сьогоднішні проблеми зору

Багато з нас сприймають зір як належне, але мільйони людей дуже стурбовані своїм зором. Сьогодні ми проводимо більшу частину нашого часу за читанням, письмом і переглядом телевізора чи екрану комп’ютера. Дослідження показують, що надмірна кількість сонця не лише шкодить нашій шкірі, але й шкодить нашим очам. Прогнози показують, що кількість людей із проблемами зору зростає, оскільки все більше людей відчувають проблеми із зором у більш ранньому віці. Розумно вживати всіх можливих заходів для підтримки хорошого зору та захисту нашого дорогоцінного здоров’я очей.

Якісні поживні речовини для підтримки зору

Дослідження показують, що певні антиоксиданти можуть підтримувати здоров’я очей, а також допомагають захистити очі від пошкоджень, пов’язаних зі старінням. До них входять L-карнозин, лютеїн, альфа-ліпоєва кислота та чорниця, а також стандартизовані фітонутрієнти та основні вітаміни та мінерали.

OptiAll — це високоякісна, ексклюзивна формула, що містить найдосконалішу форму всіх природних поживних речовин, безпосередньо спрямованих на здоров’я очей.

Використання

Використовуйте лише за призначенням. Дорослі приймають по 2 капсули в день. Для отримання оптимальної користі приймайте по 2 капсули двічі на день.

Композиція

Желатинова капсула, целюлоза, стеарат магнію, харчовий крохмаль, камедь акації, мальтодекстрин і сахароза.

Склад:
Розмір порції: 2 капсули
Порцій в упаковці: 30
Кількість речовини у порції% добової норми
Вітамін А (у вигляді ацетату [80%] і бета-каротину [20%])10 000 МО200%
Вітамін С (як аскорбінова кислота)250 мг417%
Вітамін Е (у вигляді d-альфа-токоферилсукцинату)30 МО100%
Вітамін B-2 (рибофлавін)5 мг294%
Вітамін B-6 (піридоксин HCl)10 мг500%
Вітамін B-12 (як ціанокобаламін)50 мкг833%
Цинк (як хелат амінокислоти цинку)15 мг100%
Селен (як селенометіонін)20 мкг29%
Мідь (як амінокислотний хелат)1 мг50%
Запатентована суміш таурину, морквяний порошок, N-ацетилцистеїн, чорниця (екстракт фруктів), кверцетин, L-карнозин, очанка (повітряний), концентрат рутину, альфа-ліпоєва кислота, зелений чай (екстракт листя), гінкго білоба (екстракт листя), Лютеїн (екстракт квіток календули) і комплекс астаксантин.520 мг
Денна цінність не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка здоров'я зору (Eye Health)